Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Mik a spontán vetélés tünetei?

Mik a spontán vetélés tünetei?

Figyelt kérdés
Az elmúlt két hónapban a terhesség minden jele előjött. Készültem nőgyógyászhoz egy hét múlva adott időpontot. Az egy hét alatt megtörtént hogy nagyon elkezdett húzódni a méhemnél, már-már sírtam a fájdalomtól, véreztem és darabok jöttek ki. Orvoshoz nem rohantam hiába fájt hisz időpontom már van, valamint nem akartam hogy a szüleim gyanakodjanak. A vérzéses eset után másnap két pozitív tesztem volt majd rá négy napra már két negatív volt. Most akkor lehetséges hogy tényleg terhes voltam? És lehet hogy így orvos nélkül egyedül elvetéltem? Másnap nagyon gyenge voltam és még fájt de már nem úgy. 18/L
2019. márc. 27. 06:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Erős görcs, darabos bő vérzés.
2019. márc. 27. 07:10
 2/11 anonim ***** válasza:
13%
Nekem elmúlt a puffadás es hirtelen minden addig érzett tünet. Semmi vérzés és görcs nem volt.
2019. márc. 27. 07:17
 3/11 A kérdező kommentje:
Akkor most meglehet hogy elment a baba és az a vetélés volt? Vagy csak egy rosszullét?
2019. márc. 27. 07:48
 4/11 anonim ***** válasza:
80%

Ez vetélés volt. Pozitív teszt, utána negatív.

Hagyd azt az időpontot a fenébe indulj az orvoshoz, nehogy valami maradjon benned. Ez életveszélyes lehet.

2019. márc. 27. 08:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Eselyes hogy kemiai terhesseged volt, ez azt jellenti hogy valami elkezdodott de vegul megszakadt a fejlodes es kilokodott. Amugy ha verzel egy pozitiv teszt utan akkor nem csucsulsz a fenekeden otthon hogy a szuleid elott nehogy lebukj! Azonal hivod a nogyogyaszod vagy mesz az ugyeletre.

Ha mar szexualis eletet elsz akkor legyel informalt, ez a minimum. Mit csinaltal volna ha egy mehenkivuli terhesseged van? Akkor kis szivem az lett volna a legkisebb gondod hogy a szuleid megtudjak.

Nem vagy mar gyerek ugy hat tessek felelosegteljesebben viselkedni!

Ugyhogy ne varj tovabb hanem meg ma nezzen meg egy nogyogyasz

2019. márc. 27. 09:15
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha most elveteltel es nem tisztultal ki kaphatsz egy jo kis vermergezest. Meg mindig kedved van jatszadozni?

Utolso voltam

2019. márc. 27. 09:17
 7/11 A kérdező kommentje:
Ma elmegyek orvoshoz, itt nem arról van szó hogy kedvem vam játszadozni, nem veszem fél vállról ezt. A gond itt ami miatt nem rögtön mentem orvoshoz az egy nehezen megoldható pénzügyi gond volt.
2019. márc. 27. 09:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Sztkban ingyen ellátnak
2019. márc. 27. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:

8as valaszolo jol mondja, ott nem kell fizes.

5os voltam

2019. márc. 27. 10:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Hát ha ezt így hamarabb tudom, hamsrabb tudtam volna menni de ma már megyek magán orvoshoz. Még az lenne a kérdésem az orvos ugye ki fogja tudni mutatni a spontán/teljes vetélést egy hét után is?
2019. márc. 27. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!