Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Kórházban a szülés-nőgyógyász...

Kórházban a szülés-nőgyógyász ambulancia-sürgősségi 0-24 van nyitva?

Figyelt kérdés
2019. febr. 22. 14:49
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Miért mit gondolsz? Odamész és ki van írva, hogy 6-kor nyit addig legyen szíves a babát/vetélést visszatartani?
2019. febr. 22. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, természetesen.
2019. febr. 22. 14:58
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Nem, hát az úgy működik, hogy ki van készítve egy ágy a folyosóra, hogy aki este 10 után akarna szülni, az oldja meg magának ahogy akarja, a reggel hetes vizit előtt nincs senki az osztályon.

Jesszus! Természetesen a kórházban van éjjel-nappal ügyelet, oda bármikor mehetsz. Ha nagyon üresjárat van, akkor csak nővérke/szülésznő van bent és behívásra jön az orvos. Én három héttel ezelőtt vasárnap hajnali kettőkor mentem be, olyan görcsök jöttek rám, hogy azt hittem, elindult a baba. Szerencsére nem így történt.

Nálunk még a 72 órás tablettáért is lehet bármikor menni, ki van írva, hogy 0-24-ben felírják.

2019. febr. 22. 15:26
 4/8 A kérdező kommentje:
még sose voltam nem tudom hogy működik nem értem mit kell bunkózni
2019. febr. 22. 17:08
 5/8 A kérdező kommentje:
pl baleseti ambulancia csak délelőtt van a mi kórházunkban, aki délután vágja szét a fejét az átküldik a sürgősségire
2019. febr. 22. 17:08
 6/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem bunkózott egyikünk sem. Hacsak nem 10 éves vagy, akkor józan paraszti ésszel gondolj már bele, hogy szerinted egy kórházi osztályt, ahol betegek fekszenek és 0-24-ben szüléseket/műtéteket vezetnek hogy zárnának be éjszakára? A szülés pont nem olyan dolog, amit "nem gáz, majd reggel megnézzük". Ha jön a baba, hát jön, lett légyen hajnali egy vagy délután hét.
2019. febr. 22. 17:11
 7/8 A kérdező kommentje:

"A szülés pont nem olyan dolog"

Nézd már meg melyik kategóriába tettem fel a kérdést... Hogy jön most ide a szülés?

2019. febr. 22. 18:01
 8/8 anonim ***** válasza:
31%
Gondolod, egy vetéléssel visszahívnak másnap reggelre?! Vagy gondolod szülni mehetsz, de elvetélni nem tudsz éjjel és hétvégén? Feltettél egy elég hülye kérdést, válaszoltunk rá, miért neked áll feljebb? De ha ez eddig nem lett volna elég, leírom még egyszer: IGEN, a szülész-nőgyógyászati osztály 0-24-ben fogad eseteket. Kórházfüggő, hogy először a sürgősségi osztályon kell-e bejelentkezni vagy egyenest mehetsz-e a szülészetre. Nálunk egyenest oda kell menni.
2019. febr. 22. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!