Talán nem is él a magzat és jövőhéten menjek vissza?
Nem lehet baj. 5 hetesen reális, hogy még nincs szívhang, ugyanakkor görcsölgetés és vérzés mellett is élhet még. A dokinak viszont meg kell várnia, hogy éljen (azaz legyen pulzálás), hogy ...
Nyilván, ha örülten görcsölsz, vérzel, be kell menni.
A kérdező mindenkinek a válaszát (aki neki nem tetszik) itt automatikusan kitörölteti?
Gratula.
Jah.
Azt elfelejtettük, hogy manapság egy gyerek 4 hetesen a méhfalba beágyazódva, csak egy gumicukor.
Fogyóeszköz, ha úgy tetszik, nem rágódunk rajta, mert nem finom.
(bocs, hogy erősen fogalmaztam) - csak fel vagyok háborodva.
Vagy a szülői, vagy az iskolai felvilágosítással van a baj?
Mert amit itt olvasok a kérdezőtől, ...
Nem toroltettem senki hozzaszolasat, bocsika!Arrol nem en tehetek, h vkinek nem jon ossze a terhesseg.Akkor elmeselem rovidke tortenetemet a nagyon okosoknak
Gilbert szindromam van RGO nem szedhetek fogamzasgatlot.Ha erdekel miert, olvass utana!Spiralom volt fent, de begyulladtam tole!Komoly problemaim lehettek volna, ha nem szedik le!Ovszerben nem biztam, mert volt ra pelda, h kiszakadt (szerencsere nem lettem terhes akkor)Szoval nem maradt mas, mint a pharmatex huvelykrem, melle biztos ami biztos, meg megszakitasos aktus!Hat ennyit ert a krem...hogy most itt teszem fel a szros kerdesemet, es feltem a szros eletemet..sorry.De biztos humanusabb lennek, ha zaciba adnam a szerencsetlen csecsemot, vagy esetleg meggyilkolnam..ugye?Kedves okoskodok.Az ertelmes valasziroknak koszonom a valaszat.Az iditak meg..mindegy..hagyjuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!