Hogyan lehet segíteni a természetes vetélést és felszívódást, hogy a kikaparást meg lehessen úszni? Milyen természetes módszerek vannak, amikkel elő lehet segíteni abban az egy hétben, amit az orvos adott, hogy várjunk?
Azt kérdeztem, hogy milyen természetes módszerek vannak, amikkel elő lehet segíteni abban az egy hétben, amit az orvos adott, hogy várjunk?
Erre azt mondtad, hogy semmi. És ezt azzal indokoltad, hogyha lenne, akkor mindenki azt választaná.
A semmi válasz indoklására mondtam, hogy nincsen semmi logika benne. Értelmetelen. Nem érv. Nem magyarázat, amit mondtál.
Egyrészt nem arra vonatkozik, amit kérdeztem, mert én nem biztos módszert, hanem segítő módszert kérdeztem. Kettő: ha lenne 100%-os elkerülés, akkor sem biztos, hogy mindenki azt választaná. Ezer más ok lehet, mai befoálysolhatja a döntést. Nem tudom, hogy mire vonatkozik a ha lenne, de akármire is, nem igaz, hogy akkor mindenki azt választaná.
A kérdező védelmében: szerintem Te, válaszoló félre értetted. Én úgy értelmezem: a kérdező nem abortuszra jelentkezett önszántából, hanem missed abot kell végrehajtani, ha nem indul meg természetesen a vetélés. Én is vetéltem már el(azóta sem sikerül a baba, pedig nagyon szeretnénk) Hála Istennek, nálam természetesen kiürült. Én is rettegtem, hogy az orvosnak kel majd befejeznie, de megúsztam.
Szóval válaszoló, szerintem próbáld meg nem a legrosszabbat feltételezni.
Bocs az offért, sajnos a kérdésre nem tudok válaszolni. Nem tudok olyan módszert, ami segíthetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!