Ez egy vetélés?
Figyelt kérdés
Megjött a Mensesem, tettem be tampont amit reggel ki is szedtem.. Azonban volt rajta egy kis egyben marat valami.. Amit megnéztem közelebről.. Egy jópár ráguglizás után feltűnt hogy egy méhlepényre hasonlít.. Elég aprócska volt..
Írták hogy elötte barnás pecsételős vérzés lehet..
Erős görcsölés és
Hasmenés.. Ezek mind voltak..
Más nem jött ki belőlem, csak ez a pici méhlepényszerű burok, ez is "üresen"..
Mit kellene most csinálnom?
2019. jan. 21. 08:20
1/6 anonim válasza:
Az csak alvadt vér vagy a méh szövete, és természetes, hogy néha van ilyen a menstruációdban.
Nem vetélés.
2/6 anonim válasza:
Babám, az embrió nem így néz ki, az biztos, nyugi van. ;]
3/6 anonim válasza:
A méhlepény csak több hetes terhességnél fejlődik ki. Ha valóban méhlepény darabok távoznak belőled, akkor már az embrióval is találkoztál volna és úgy vérzenél, hogy nem egy tamponnal szórakoznál hanem már az ügyeleten csücsülnél régen.
4/6 anonim válasza:
Ilyenkor még nincs méhlepény, az később alakul ki.
5/6 anonim válasza:
Amit te láttál az egy darabja a levált nyálkának.Teljesen normális és nem vetélés.
6/6 anonim válasza:
Ahogy tobben is irtak, mehnyalkahartya darab volt amit a tamponon lattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!