Ez normális vagy progeszteron hiány állhat a háttérben?
Nálam is volt pozitív teszt 3 éve, de halvány maradt végig, és barnáztam is. Nem is mentem vele orvoshoz,mert éreztem,hogy nem lesz belőle semmi. El is ment "darabos"vérzéssel.
Utána hagytuk mi is a dolgot, majd tavaly elött ősszel újra nekiláttunk :)
Mindig barnázással jelentkezett a havim, tehát tudtam,hogy megint semmi.
37.hétben vagyok, itt már teszt előtt sem volt barnázás, innen tudtam, hogy baba lesz.
December elején 6+3 naposan kezdtem barnázni hajnalban(péntek) Mire bejutottam a dokihoz, már véreztem. Írt progi pótlót, mert még volt szívhang. Hétfőre rendelt vissza, de akkor már a saját dokimhoz mentem magánban. Addigra már teljesen kitusztult, elvesztettük a babát. Nem segített a progi pótlás sem. A dokim azt mondta h ő több utrot írt volna fel, de sajnos ez valóban elég gyakori dolog.
Annyit mondott h ga újra pozit tesztelnék, egyből kezdjem el az utrot szedni.
Soha nem szoktam barnázni. Pontos a ciklusom. A mensi első órában már vérzek. Ezért reménykedtem még....
Csináltál tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!