Ha valaki elvetél nem kell azonnal orvoshoz menni amikor vérzik?
Figyelt kérdés
Elkezdtem vérezni felhívtam az orvost és azt mondta nemkell bemennem. De miert?2018. nov. 5. 23:20
1/7 anonim válasza:
Minden esetben fogadniuk kell,mikor kismama vagy és vérzel. Menj be az ügyeletes kórházba,el kell lássanak. Gondolom az volna a cél,hogy megmaradjon a terhesség. Egyáltalán nem biztos, hogy vetélsz,de hogy lehet ezt megállapítani vizsgálat,es uh nélkül?
Lehetsz méhen kívüli terhes is, reggelre belehalhatsz. Szerintem indulj és verd a pultot.
Hány hetes vagy? Veszélyeztetett?
2/7 A kérdező kommentje:
6 hetes vagyok. Nem veszélyeztetett
2018. nov. 5. 23:33
3/7 anonim válasza:
Szerintem menj be most. Első körben néznek egy Hcg-t meg egy ultrahangot. Ha élő terhesség előfordul,hogy befektetnek,megtámogatnak gyógyszerrel,stb és megmaradhat az embrió.
Bár én ne oskodjak,szerdán kezdtem verezni és pénteken mentem be. De én sajnos tapasztalt abortáló vagyok.
5/7 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál még tegnap este megvizsgáltak. Nem maradt meg a baba
2018. nov. 6. 22:14
7/7 anonim válasza:
Sajnos rohadt gyakran előfordul, nem is gondolná az ember. Fel a fejjel. Vártok egy picit aztán belevágtok újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!