Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Lehetséges, hogy azért vetelte...

Lehetséges, hogy azért veteltem el, mert kislány lett volna?

Figyelt kérdés
Van két fiam. 11hetesen volt vetèlèsem. 8hetesen voltam dokinál akkor rendben volt minden. Szabályos petezsàk, 18mm crl és szivhang is volt. 11hetesen elkezdte vérezni és az uhn már szabálytalan petezsàk volt és csak 5mm volt az embrió. Vagy mitől lehetett?
2018. okt. 1. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt senki sem fogja tudni. Szívből sajnálom!
2018. okt. 1. 11:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges,de nem tudhatom,mivel nem vagyok orvos. Van egy ismerősöm van 2 egészséges kisfia,akik normális súllyal időre születtek, viszont volt egy vetélése,kislánnyal 8hónaposan,ami nagyon megviselte. Aztán most született meg még egy kislány,aki koraszülött lett és 1hónapig bent volt a kórházban mire kiengedték.Nem biztos,hogy egészséges teljesen.

Nagyon sajnálom,ami veled történt. 20 hetes terhes vagyok jelenleg,lánykával,nekem is volt ezelőtt egy vetélésem 12 hetesen szintén lánnyal. Remélem,hogy ő most itt marad már velünk.

2018. okt. 1. 12:01
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Az nem élettel összeegyeztethetetlen, hogy lány.

Csak a neme miatt nem vetélsz el. Valami baja volt a picinek.

Sajnálom.

2018. okt. 1. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Akkor nem lennének lányok.

Sajnálom, de a neme nem függ össze semmivel..

2018. okt. 1. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenre max akkor gondolnék, ha sorozatosan vetélsz úgy, hogy több egynemű gyereked van. Egy vetélés után szerintem nem túl valószínű, hogy ez lenne, inkább csak talán nem volt életképes, egészséges, a természet pedig szelektál. Tudom, hogy szar ezt hallani, nekem is volt vetélésem, de tényleg így van, és igazából jobb is így, mintha megmarad és nagyon beteg.

Nekem egyébként az első terhesség lett missed ab, aztán született egy kislányom, most pedig egy kisfiúval töltöm nemsoká a 25. hetet. Csak azért írom, mert egy vetélés tényleg lehet véletlen, nem kell egyből arra gondolni, hogy komolyabb gond van.

Sajnálom a veszteségeteket :(

2018. okt. 1. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de nem biztos, kérdezed meg a nödokidat mit gondol, van olyan ismerősöm, aki csak fiút tud kihordani, 4 fia van, lánnyal elvetélt ő is.
2018. okt. 1. 12:35
 7/7 anonim ***** válasza:
93%

Nem valószínű, hogy ezért. Nekem volt már egy fiam és egy lányom, a következő két terhesség mégsem maradt meg. Azóta újra egészséges kisfiunk született.

Nálam az volt az oka, hogy idő közben progeszteron hiány alakult ki. Csúnyán mondva korral jár. (23, 28 és 35 évesen szültem.)

2018. okt. 1. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!