Ha egyszer veteltem másodjára nagyobb az esélye h ujra megtortenik?
3 honapja veteltem, most sikerult ujra,2 napja teszteltem pozit!
Ti h voltatok?
Remélem jo kategoria nemtudom hova lenne jobb írjam
Bármi megtörténhet. Egyáltalán nem biztos, hogy most is ez fog történni.
Bár nekem nem volt ilyen, egy terhességem volt, nem volt semmi probléma, viszont az egyik rokonunknak volt egy vetélése, amit a kórházban fejeztek be. Neki azóta 3 terhessége volt, három gyereke van már.:)
Koszonom szepen, alapbol nehezen jott ossze a baba. Gyógyszerekkel, furcsa is h ilyen gyorsan sikerult a veteles utan. Nekem nem kellett mutéti befejezés!
:)
Nagyon félek h ő sem marad velünk, mult honapban is pozitivat teszteltem, de masnapra megjott. :(
Ha keszpenznek vennék, akkor nem irtam volna ki a kerdest. Csak felek.
Koszi, hogy ezt leírtad☺☺ boldog babavárást
Ertem.:) nem vettem rossz néven amugy sem!
Igyekszem.. csak bár ne kéne koran menni dokihoz. Hisz ilyenkor semmit se latni es csak izgulhatok. De ha mar megyek progiért megnéz a doki.:)
En is igy voltam, mint Te. Veteles, mutet nem volt, 3 honap mulva uj terhesseg. Kaptam progeszteront (az orvosom veteles utani kovetkezo terhessegnel azonnal ad!), most 32 hetes vagyok.
Szoval mindig attol fugg, mi miatt volt a veteles. Egyet lehet megelozni, ha progeszteronhiany miatt volt, az megismetlodhet, ezert sok doki felirja azonnal a kovetkezonel. Kerdezz ra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!