Középidős, vagy nagyobb magzat elvesztése után melyik érzés volt benned erősebb?
1. ahogy letelik a 3 hónap, akkor azonnal belevágni egy újabb projektbe
vagy
2. annyira megviselt, és úgy érzed, hogy már nem is akarsz babát (félsz esetleg egy újabb tragédiától)
Szívem szerint? 1 Eszem szerint 2!!!!!
Nem is az, hogy nem szeretnék, bár ez is sokat forgott a gondolataimban, hanem az, hogy nem tudom hogy mikor. Nem dolgoztam még fel a történteket és tényleg vannak még eléggé komoly visszaeséseim. Márpedig ezt nem lehet magabiztos egészséges lélek és ész nélkül vállalni (tudom, hogy nehéz terhességnek nézek elébe.) De nagyon szeretnék és úgy érzem, hogy tartozom Neki, a családomnak és magamnak is azzal, hogy megpróbálom és minden tőlem telhetőt megteszek annak érdekében, hogy minden rendben legyen.
Mi is kivárjuk a 3 ciklust, ami pont most fog letelni (ma jött meg). Szerencsére a szülés után szépen visszaállt a szabályos ciklusom és mind a 3 hónapban napra pontosan jött meg. Szerintem a testem jelzi, hogy felkészült egy újabb kisbaba befogadására. A lelkem is rendben van a körülményekhez képest, hiszen szépen elengedtem Őt, bár elfelejteni soha nem fogom (és nem is akarom). Ő már örökké a mi 22 hetes magzatgyermekünk lesz. :(
Sok sikert Nektek kedves utolsó válaszoló!
Nekem a december ingadozó volt a karácsony miatt. A január eleje szomorkás, néha sírós, lelkileg nehéz. Minden nap eszembe jut, most kellene a 39. hétben járnom...
És Ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!