Hajnalban szúró fájdalomra ebredtem alhasi tájékon. Rengeteg ver tavozott belolem es kisebb nagyobb fekete pottyszeru szovetdarabokkal volt tele. Mit kellene tennem?
4 hete teszteltem legutoljara. Nagyon ra voltam izgulva erre a babavallalasra ugyanis regota nem jon ossze, de mivel egy kis dieta/mozgas/eletmodvaltas utan halvanyan pozitiv lett reggeli vizeletbol az elso tesztem tobbet nem teszteltem. maganorvost kerestem, aki sajnos csak 1 het mulva adott idopontot. (Hogy egyaltalan megallapitsa a terhesseget) Ma hajnalban szuro fajdalomra ebredtem es mire kiertem a wcre. Elnezest kerek de nagy mennyisegu ver csordult vegig a labamon es zutty, kipottyant egy menszeszre hasonlitoan egy nagy mehnyalkahartyaszeru darab es sok pici fekete szovetdarabbal volt tele.
Aki tapsztalt mar ehhez hasonlot az mit javasol? Rohanjak vele sztk-s rendelesre? Fogadnak ott ilyen panasszal? Nalunk az sztk-s rendeles is idopontos es amikor legutoljara ott kotottem ki par honapja eros elhuzodo menstruacioval, elhajtottak. :( ez lehet annak a jele hogy elment a baba?
Koszonom az erdeklodest/aggodast, most jolesik ez igy ismeretlenul is.
Sajnos a kuret a vart jobbulast nem hozta meg, ugyanugy verzek, de legalabb mar nem darabosan es nem omlik belolem. Tovabbi vizsgalatokat irtak elo, nem engedhetnek haza a korhazbol, meg jovoheten sem ha nem javulok.
Aki atesett mar ilyen tragedian, es kurettel kellett befejezniuk azoknak hogy folyt le a gyogyulasi folyamata? :( gyorsan talpraallt utana? Illetve lelkileg mennyire terhelte ot meg?
En voltam az erdeklodo. :)
En picit maskepp jartam, de leirom.
Tavaly ev vegen halva szultem meg a 34 hetes kislanyom. Szules utan 1.5 honappal utoverzes lepett fel, gyogyszereket kaptam verzescsillapitot es ergam cseppet. Nem hatott, eu kuret lett a vege. Na de am a kuret utan is visszajott a verzes majdnem olyan erosen. 1 hettel kuret utan ujra vizsgaltak miatta. Ujra kaptam ergam cseppet es kuret utan kb 2 hettel vegre csillapodott majd fokozatosan elmult a verzes. Kivanom Neked is a legjobbakat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!