Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Hajnalban szúró fájdalomra...

Hajnalban szúró fájdalomra ebredtem alhasi tájékon. Rengeteg ver tavozott belolem es kisebb nagyobb fekete pottyszeru szovetdarabokkal volt tele. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

4 hete teszteltem legutoljara. Nagyon ra voltam izgulva erre a babavallalasra ugyanis regota nem jon ossze, de mivel egy kis dieta/mozgas/eletmodvaltas utan halvanyan pozitiv lett reggeli vizeletbol az elso tesztem tobbet nem teszteltem. maganorvost kerestem, aki sajnos csak 1 het mulva adott idopontot. (Hogy egyaltalan megallapitsa a terhesseget) Ma hajnalban szuro fajdalomra ebredtem es mire kiertem a wcre. Elnezest kerek de nagy mennyisegu ver csordult vegig a labamon es zutty, kipottyant egy menszeszre hasonlitoan egy nagy mehnyalkahartyaszeru darab es sok pici fekete szovetdarabbal volt tele.

Aki tapsztalt mar ehhez hasonlot az mit javasol? Rohanjak vele sztk-s rendelesre? Fogadnak ott ilyen panasszal? Nalunk az sztk-s rendeles is idopontos es amikor legutoljara ott kotottem ki par honapja eros elhuzodo menstruacioval, elhajtottak. :( ez lehet annak a jele hogy elment a baba?

2016. dec. 9. 05:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ez borzaszto volt olvasni is :( nagyon sajnalom a tortenteket, ha nem vagyok tul indiszkret hozzd, azota osszejott a baba? Mennyire hatasosak a cseppek?
2016. dec. 11. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Az ergam csepp masodik korben nekem mar segitett.

7 sikertelen honap utan nem regen megfogant a kis vigaszbabank, de most meg verzes miatt 6 hetes terhesen fenyegeto vetelessel fekszem es tok bizonytalan... :( Szoval nincs szerencsem.

2016. dec. 11. 14:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnálattal olvasom a történteket. Kitartást mindenkinek aki ilyen borzalmakat élt át.
2016. dec. 12. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo, haza engedtek mar? Hogy vagy?
2016. dec. 14. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!