Tsh 3.18 miatt veteltem el?
A véletlen a legvalószínűbb ok. De gondolom, vagy végigmentetek a kivizsgálásokon, vagy már elkezdtétek, így az értékeket tudod/ tudni fogod.
Viszont attól, hogy egy érték magasabb, még nem jelenti azt, hogy amiatt vetéltél el. Viszont, azt jelenti, hogy kezelni kell a problémát. (pl. TSH-ban 1 alattit szereti az endokrinológusom, a nőgyógyászom viszont a 4 alattit)
Nekem TSH-m, inzulinom felső határon volt a vetélés utáni vizsgálatokon, mindkettőre szedtem gyógyszert a második terhesség elején. A d-vitamin szinten is gyászos volt, így arra is. Sőt, a véralvadás tesztem is rossz lett, amire szintén kapok kezelést a 2. terhesség alatt.
De ez mind-mind csak egy-egy hiba, nem jelenti azt, hogy nem véletlenül történt a vetélés. Ahogyan nálad sem.
36hkm
Ezen kár rágódni! Tudom, nekem is volt vetélés, bár élő magzat halt el.
Próbálj nem ezen agyalni, bármi lehetett a probléma. Lehet az értékek jók voltak, csak valami genetikai hiba volt. Olyankor lehet bármennyire is tökéletes a környezet akkor sem marad meg. Ezt soha nem fogod megtudni, mármint az okokat. Ezért mondom, kár ezen rágódni, vagy magadat okolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!