Missed ab után 2 héttel lehetséges terhesség?
Nekem 2 hét után volt kontroll. Aztán szabad is volt a házasélet.
2 ciklust kellett megvárni a próbálkozással.
A kérdésre:
Azért 2 hét alatt max az ovulációig jutsz a ciklusban.
Mi az, h nem turkaltak? Most volt műtéted vagy nem? Mert ha volt akkor megcsinálták a kaparast. Meg mi az, h a huvelybe volt a petezsak???
Hat hétig szexelni se kellene!!!
Nekem volt mutet es spontan veteles is (4x veteltem) 8-12 het kozott.
Mindegyik utan addig kellett varni a hazaselettel, amig a verzes teljesen elmult, ujabb terhesseggel pedig a kovetkezo ciklust javasoltak kivarni. Tehat az elso mensiig ajanlott volt vedekezni.
Ez a 6 hetig nincs szex es honapokig nem szabad teherbeesni mar kezd kimenni a divatbol meg Magyarorszagon is. Majd valtozik kis hazankban is teljesen, csak mindig kell kb 20 ev minden ujnak, mert a legtobb kozepkoru orvos az elete aran is ragaszkodik ahhoz, amit 20-30 eve megtanult, megszokott.
Kerdezo: ket hettel a mutet/veteles utan leggyorsabb esetben is ovulacio kornyeken vagy. De ilyenkor nem tudni, hogy mikor indul be a peteeres, lehet, hogy 2 het utan es mar az elso ciklus is kb 4 hetes lesz, de az is lehet, hogy egy honapig sem lesz peteeres. Nekem pl altalaban negy hetre jott az elso mensi, de volt, hogy tobb, mint 9 hetet vartam ra, annyira kitolodott a peteeres.
De igen, ha nem vedekeztek, akkor teherbe eshetsz. Az egy honap kihagyast azert szoktak javasolni, hogy ismert legyen a mensi elso napja, mert a mutet/veteles napja nem jo kiindulasnak, hiszen azt altalaban nem egy szabalyos ciklus koveti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!