Vetélés lehetséges vérzés nélkül?
Vetélés = ürül a magzat vérzés kíséretében, tehát nem.
De amire te gondolsz: igen, elhalhat a magzat minden jel nélkül is. Görcs se kell hozzá.
Ahogy mar irtak, az embrio/magzat elhalhat ugy, hogy nem kiseri verzes, se gorcs, de a tenyleges veteles, tehat amikor tavozik, az biztosan verzessel jar.
Nekem 11 hetesen kezdodott pecsetelo verzesem es uh-n kiderult, hogy mar tobb, mint ket hete elhalt (8 hetesen volt uh, akkor meg minden rendben volt). Tehat tobb, mint ket hetig semmilyen verzesem nem volt.
Mert nemrég nagyon erős görcsös fájdalmam jelentkezett, szétterjedt a méhemtől a petefészkeimig, majd az egész ágyék területére. Ez a menstruációnál sokkal-sokkal erősebb görcs volt, fél óra múlva lassan megszűnt.
Elméletileg nem vagyok / voltam terhes, de ugye ki tudja? Csak orvos tudná megmondani. Már bejelentkeztem nődokihoz, de csak egy héttel későbbre kaptam időpontot, és ezért kérdezek, nehogy későn menjek és baj legyen.
Vérzés nem volt, egy csepp sem. Előtte való nap meglehetősen aluszékony voltam, aludtam is jó sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!