Spontán vetélés után elmúlt a vérzés, de aztán visszatért?
Múlt hét csütörtökön indult a vetélés 5+2 naposan. Valójában azt mondták, hogy biokémiai terhesség volt, mert az uh-n semmit sem láttak. 6 napig véreztem, 7-8. napon már csak barnázás. 9. napra elmúlt teljesen, este együtt is voltunk a férjemmel. Pár napja néztek uh-n, kitisztultam teljesen. Szexet is engedélyezték, és a teherbeeséssel sem kell várnunk, mert mindent rendben találtak.
Ma vagyok a 10. napon, tegnap este volt a szex, és az előbb rózsaszínes folyást vettem észre a wc papíron, törléskor. Olyan, mint amikor elkezdődött a vetélés enyhe vérzéssel, mintha csak a normális folyásom színeződött volna rózsaszínre.
A szex miatt lehetett? Vagy esetleg ovuláció miatt? Mert ha nem borult fel minden teljesen, akkor ezekben a napokban kellene ovumnak lennie, mint a ciklsom 9-10-11 vagy 12. napján van. De vérzéssel az elmúlt években csak egyetlen egyszer járt.
Vagy esetleg más baj lehet annak ellenére, hogy az orvos semmit sem talált?
Ha kémiai terhességed volt, akk nem volt vetélés. Ezért lehet szex stb.
A vérzés ovunál előfordul. Nekem is ritkán, de van. Csinálj ovu tesztet. Ha ovulalsz, akk normalis a verzes. Ha nem akk nem rendezodott meg benned minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!