Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Valahogy kivédhető, elkerülhet...

Valahogy kivédhető, elkerülhető az újabb vetélés?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos 7napja vagyok túl a műszeres befejezésnek.

Nagyon elkeseredett és remenyvesztett vagyok.

A ferjem probálja tartani bennem a lelket hogy legközelebb sikerülni fog.

Mindenfélét olvasni ezzrl kapcsolatosan még a kontrollhoz 3 hetem van,de a záróra fél ev/1 év van irva.(láttam nem en vagyok az első akinek ilyen sok időt ajanlottak.)az okát nem tudom ,sajnos senki nem mondott semmit.Kérdezni se volt lehetőségem.

Sajnos.

Visszamegyek dolgozni.7-8 honap múlva ujra belevágunk.

Az lenne a kérdésem hogy aki sajnos átment mar ezen és ujra babát vár es egeszséges és minden rendben vagy mar azota született babája,hogy mit csinalt masképp,mire figyelt többet mit tudott ugymondd tenni azért hogy sikerüljön.Vagx hogy mit sinált másképp?

Kerlek ne értsetek félre tudom nem mi tehettunk róla de hogy mi az a plusz akar vitamin gyógyszer vagx életmódbeli változások amik segíthettek?

Es tenyleg igaz hogy ilyyen műtét után hamarabb teherbe esek majd?

Van egy 4 eves fiunk vele semmi gond nem volt.most lett volna a kistesó ő 8 hetes korába leállt a fejlődésben.

Jót tenne a lelkemnek ha olvashatnam másnak sikerült utána életet adni.

2018. jún. 15. 10:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ja es még valami: ezt a progipotlást kérnem kell?vagy magátol az orvos majd felírja.

És ha megsincs azzal baj lesz bajom ha szedem mégis?

2018. jún. 15. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia, sajnalom ami veled tortent :(

En kulfoldon elek, itt indokolatlanu nem irjak fel a progi potlast mert ugy velik hogy ha normalis a progiszint es megis kapsz potlast akkor elvetelhetsz akkor amikor leallsz a szedesevel. Amugy azoknak is akiknek jogosan irjak fel ugymond fokozatos leallast irnak elo, nem tudom hogy ez hogyan tortenik. Ezeket nekem is az orvosom mondta el tavaly amikor terhes voltam es barnaztam, mert azt hittem amiatt van de megnezztek es nem volt gond a progi szintemmel.

Ev elejen volt a harmadik missed ab-om. A 4hetes kontroll utan a nogyogyasz azt mondta hogy fizikailag mar most bevalalhatjuk az ujabb terheseget. De mivel tobb vetelesem volt eloszor kivizsgaltak minket. Amit csak lehet megnezztek es semmi okot nem talaltak a vetelesekre. Ugyhogy a reprodukcios klinikarol aprilisban zold utat kaptunk es mar terhes is vagyok. Nem csinaltam sokmindent maskent csak odafigyeltem a vitaminokra. Elkezdtunk a ferjemmel omega 3, D vitamint, C vitamint es folsavat szedni. Amugy az orvosok azt mondjak ha egeszseges az embrio akkor megmarad de ha rendellenes a fejlodese valami miatt szedhetsz barmit. A rendellenes fejlodest meg rengeteg minden kivalthatja.

Es igaz hogy hamarabb terhes maradsz ilyen beavatkozas utan, az orvosom mondta hogy nem egy olyan esete van a praxisaban hogy a beavatkozas utani kontrollra mar terhesen ment vissza a paciense.

Kitartast kivanok neked es sok sok erot!

2018. jún. 16. 09:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)mindenkinek.
2018. jún. 16. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!