Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélés vagy kémiai...

Spontán vetélés vagy kémiai terhesség?

Figyelt kérdés

12. dpo-n halvány pozitív teszt, ami nem erősödött, inkább halványodott. 5 nap késéssel megjött.

Tökéletesen ráillik a kémiai terhesség leírása. A doki viszont azt írta a papíromra, hogy spontán vetélés volt, és örüljek, hogy nem kell kaparni...

Kereken 4 hetes voltam, amikor megjött, akkor kezdtem volna az 5. hetet.

2018. jún. 7. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez csak kémiai lehetett. De miért teszteltél már a 12. napon ?
2018. jún. 7. 09:12
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanaz a kettő, nem? Fura, hogy egyáltalán látott valamit a dokid, igazából én ennyire korai terhességet észre sem vettem volna, mivel csak akkor tesztelek ha kimarad és mindig vártam pár napot.
2018. jún. 7. 09:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A "kémiai terhesség" - ez speciális magyar kifejezés:( - a korai spontán vetélés konyhanyelvi elnevezése.
2018. jún. 7. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanaz a ketto. Ezert nem kell tesztelni elobb, mint az elmaradt menstruacio napja.
2018. jún. 7. 09:25
 5/6 A kérdező kommentje:

Első próbálkozás volt, izgatott voltam, és nagyon úgy éreztem, hogy sikerült.

De ha 1-2 nap késés után teszteltem volna, akkor is lett volna halvány tesztem, ez a lényegen nem változtat.

2018. jún. 7. 09:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Na ez a hátránya a mai érzékeny teszteknek. Csak frusztrálják a leendő kismamákat :( Túl korán kimutatják, így meg csak bánatot okoz.

Ezért mondják sokan hogy csak egy hét késés után tesztelnek.

2018. jún. 7. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!