Az abortuszt jelölik a terhessegi kiskonyvben?
Nem értem a kettes miért van lepontozva,ha férj lenne a kérdező oké,hogy beleolvas más egészségügyi dokumentumába de ez a két gyerekről tudok kifejezés....nem hiszem,hogy bárki másnak joga van valaki kiskönyvében kutakodni.
Múltkor nekem orvoshoz menet egyik ismerős kérte had nézze meg a kiskönyvem,hogy néz ki erre nekiállt olvasgatni eléggé felkaptam a vizet,hogy mit is keres benne,annak ellenére,hogy nincs rejtegetni valóm,mivel elég részletesen taglalnak benne dolgokat,amik magánügyek.
Amúgy pedig a kérdésre válaszolva az enyémben ott van egy sorban,hogy mi az előző terhesség végkimenetele és mellette rublika az évnek,terhességi kornak és lefolyásnak.
Még betűk is,hogy mi mit jelent M-művi vetélés,E-méhen kívüli satöbbi.
Minden előző terhességet beleírtak, nekem is van benne sajnos vetélés is
3, azért van lepontozva, mert a válasz HASZNOSSÁGÁT kell pontozni. Szerinted a kettes válasz hasznos válasz volt a kérdésre?
Akkor sincsen sok közöd hozzá, ha csak anyukád be nem avat.
A vetélés egyébként sokkal gyakoribb, mint az ab.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!