Magzatelhalás után, de missed ab műtét előtt tapasztalt valaki húzó, nyilalló érzést a méhében?
Köszönöm a válaszokat és nagyon-nagyon sajnálom a veszteségeteket. :(
Azok, akik pontozzák a válaszokat, legyenek szívesek megírni a saját tapasztalataikat. Biztos van, ha ennyire nem tetszik a válaszadók írása.
Szia.Nekem nagxon húzodott feszült de teljesen másképp fájdogált.11 htes lettem volna.Barnázas miatt kórhazba mentem rögtön ott mondták már 3 hete nincs szívhang.8 hetesen megállt a fejlődesben.
Őszintén mondom ha éreztem volna valamit a 3 hét alatt hamarabb mentem volna.de sajnos semmit.Talán hogy nem voltam annyira fáradt.de ezt amugy is lehet olvasni tünetek jönnek mennek...
Az biztos ez a húzodas is akkor kezdödött mint a barnázás.
Azonnal mentem.de késő volt.
Van rgy 5 eves fiam vele nem voltak ilyen gondok.egészséges.egy ev után (annyi ugy erzem kell nekem is a férjemnek is es a szervezetrmbek is azt mondta a doki)újra megprobáljuk.Remélem sikerrel.mert nagyon szeretnénk egy bábát még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!