Missed ab műtét után menstruációs zavar?
Figyelt kérdés
November 30.án volt missed ab műtétem 8hetes elhalt magzat miatt utána pár nalig véreztem és január 14.én megjött a menstruációm 6napig tartott a mütét elött rendessen 28 napos ciklusaim voltak most már késik 6 napja a párommal óvszerrel védekeztünk pár napja hányingerem van illetve pecsételő vérzésem volt tegnap egyszer de nem tudom hogy ez a menstruáció leheteséges kezdete miatt volt vagy esetleg homon zavar lépett fel a mütét miatt. orvoshoz csak jövő héten tudok menni.2018. febr. 22. 18:53
1/4 anonim válasza:
Érdemben sajnos nem tudok segíteni, de én is hasonló cipőben járok, nekem november 17-én volt a műtétem, azóta háromszor megjött, viszont nekem is eléggé felborult a korábban pontos 28 napos ciklusom. Nekem barnázással kezdődött eddig minden menstruációm a műtét óta, ami nem jelent sok jót, úgy olvastam progeszteronhiányra utal, viszont az orvos mindent rendben talált, azt mondta próbálkozhatunk újra. A kontrollon nálad minden rendben volt?
2/4 anonim válasza:
Szia!
Igaz nekem nem missed ab műtétem volt,hanem méhen kívüli terhességem, de a műtét után progeszteron hiányom lett. Minden menstruációm barnázással indult. Elmentem dokimhoz, elmondtam mire gondolok, - mivel első terhességemnél is kellett pótlás - írt fel progeszteron pótlást, első hónapban mikor szedtem terhes is lettem. Most nem tudom mi lesz, mert még szoptatok és nem menstruálok, de kíváncsi vagyok helyre jöttem-e.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen a kontrollon minden rendben volt nekem 3 hónapot javasolt a probálkozásig. Akkor valószínűleg nekem is progeszteron hiány miatt lehet ez csak azt furcsálom hogy előző hónapban ugyan olyan volt mint a mütét elött fájdogált a hasam és meg is jött ugy mint szokot semmi más tünetem nem volt.Köszönöm a válaszokat.
2018. febr. 22. 21:07
4/4 anonim válasza:
Nekem januar elejen volt missed ab mutetem. Akkor azt mondta a doki, hogy az elso harom menstruaciom lehet szabalytalanul fog megjonni de az siman belefer. Ha ezutan is szabalytalan menjek vissza hozza. Nekem 33 napra jott meg es ugyanugy mint a beavatkozas elott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!