Szerintetek működhet ez a cucc? A hozzászólásokat olvasva működhet de nem tudom higgyek e még a tündér meséknek. OptiMaskPro látás javításos cucc ez -1,25 öst kellene hogy csiszoljon mert engem még ez is zavar. A link ahol láttam ezt a valamit.
Nézzük a tényeket:
- A weboldal újonnan került fel, kb. 50 napja, nem az OptiMaskPro cég üzemelteti, hanem panamai cég.
- Eddig csak a forgalmazó weboldalán vannak vélemények a termékről, mindengyik pozitív. Furcsa módon a véleményezők kivétel nélkül képeket is töltöttek fel magukról a vélemény bejegyzéséhez, és ha meg szeretnéd tekinteni a véleményező adatlapját, az nem lehetséges! Één is írtam véleményt, kép nem jelent meg, és furcsa módon legalult jelent meg a véleményem, nem pedig legfelül, az időrendi sorrendnek megfelelően. Egyébként ékezeteket nem is tudsz használni, ezért úgy tűnik, hogy a képpel hozzászóló felhasználók nem léteznek.
- A Kata nevű szerzőhöz tartozó linkre kattintva sem tudsz eljutni a cikk szerzőjéhez!
- Gál Aranka és Vass Emília szó szerint ugyanazt a hozzászólást írta, 4 mondaton keresztül. Hát nem érdekes??
- A weboldal jobb oldalán bármelyik téma linkjére kattintasz (kozmetológia, fogászat, stb.), mind a termékhez vezet. Tehát a témákhoz tartozó bejegyzések nem léteznek...
- Kovács_Petra felhasználó azt írja, hogy nemcsak az USA-ban, hanem Németországban is közismert és széles körben alkalmazott. Rákerestem a neten, semmilyen németországi vélemény vagy bejegyzést nem látok (a közismert termékről)!
- Sehol máshol nincs vélemény az interneten a termékről, holott voltak erre irányuló kérdések ( [link]
- Fodor Edina felhasználó azt írja, hogy tavaly talált rá. Tavaly még a cég weboldala sem létezett, tehát tavaly sehol nem találhatott rá.
- Az amerikai cég eredeti weboldalán elsősorban szemfáradtság ellen reklámozzák a terméket, ott nincs SEMMILYEN utalás arra, hogy bárkinek a szemét bármennyi dioptriával javította volna. ( [link] A fórum oldalon is csak egy bejegyzés van a szem alatti táskákkal kapcsolatban.
- Az OptiMaskPro LLC cég NEM LÉTEZIK! Ezt leellenőrizhetitek például a kaliforniai elektronkus cégjegyzék keresőben az LLC (Kft) opciót választva ( [link] Én kipróbáltam, egy másik céget megtalált a kereső, az OptiMaskPro céget nem. Nem véletlen, hogy telefonszám sincs megadva egyik weboldalon sem..
-Hatásosságát semmilyen klinikai vagy tudományos kutatási tényekkel nem támasztották alá.
- Ha bárki megveszi a terméket, akkor egy vélhetően nemlétező cég termékét veszi meg, amelyről még nincs hiteles véleménye senkinek. :) Ha tévedknék, jelezzétek bátran, köszönöm!
Ne vegye meg senki!!!!!
Ma kaptam meg, de már nagyon megbántam, hogy megrendeltem.
A mágnesek potyognak ki belőle, a szilikon lábak pedig nem az akupresszúrás pontokra esnek, nagyon kellemetlen a használata. Van amelyik láb nem is éri el a bőrt.
Visszaküldeni nem lehet, mert Los Angelesi cím van megadva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!