Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan lehetek tunder?

Hogyan lehetek tunder?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ez egy ovis kerdes de azert erdekelne.

2015. okt. 12. 19:23
 1/6 anonim ***** válasza:

A tündér egy külön faj.

A fanfiction az egyetlen forrás ami szerint a tündérkeresztanya vagy a boszorkány tud elvarázsolni tündérnek. Na én az utóbbi vagyok.

Tündérek egy igaz történetből születtek melyek ténylegesen létező faj és egy átoknak köszönhetően lettek azzá. Nem halnak meg és nem születnek védik a természetet. A tündérek Éva lányai fiai melyeket maga Éva változtatott át hogy egyensúlyban tartsák a bolygó ökoszisztémáját.

2015. okt. 14. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Kriszti, ha elhiszed az előttem hörgő fasságát, akkor menthetetlen vagy.

Tündér úgy lehetsz, hogy szeretsz valakit, aki viszont szeret, ő majd tündérnek fog tekinteni.

2015. okt. 15. 11:28
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsónak: úgy van, az én párom tényleg egy Angyal :) (talán még az sem lehetetlen, hogy a következő életében a valóságban is az lesz)
2015. nov. 16. 20:38
 4/6 BellaSwanfan13 válasza:

Szia ! Én is útána néztem már ilyen dolgoknak .

Próbáld ki az átváltozásos varázsigéket .Fehér mágiához tartoznak. Beírod google-ba vagy youtubeba ,hogy Fairy Spell és ki ad varázslatokat ami biztos oda lesz írva ,hogy hányszor kell elmondani ,mi kell hozzá ,mi a hatásai stb . Legtöbbször angolul írják az ilyeneket . És itt van egy oldal linkje ahol angol varázsigék vannak ,van tündéres is . [link] .

2016. jún. 16. 13:48
 5/6 BellaSwanfan13 válasza:

[link]

Itt van csak a tündéresek . Sok sikert !

Írj rám ,ha szeretnél :brendamukics@gmail.com

2016. jún. 16. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
mostmar tunder lettel ? komolyan kedem kiprobaltad azt az oldalt amit irtak?
2018. ápr. 4. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!