Hogyan lehetek tunder?
A tündér egy külön faj.
A fanfiction az egyetlen forrás ami szerint a tündérkeresztanya vagy a boszorkány tud elvarázsolni tündérnek. Na én az utóbbi vagyok.
Tündérek egy igaz történetből születtek melyek ténylegesen létező faj és egy átoknak köszönhetően lettek azzá. Nem halnak meg és nem születnek védik a természetet. A tündérek Éva lányai fiai melyeket maga Éva változtatott át hogy egyensúlyban tartsák a bolygó ökoszisztémáját.
Kriszti, ha elhiszed az előttem hörgő fasságát, akkor menthetetlen vagy.
Tündér úgy lehetsz, hogy szeretsz valakit, aki viszont szeret, ő majd tündérnek fog tekinteni.
Szia ! Én is útána néztem már ilyen dolgoknak .
Próbáld ki az átváltozásos varázsigéket .Fehér mágiához tartoznak. Beírod google-ba vagy youtubeba ,hogy Fairy Spell és ki ad varázslatokat ami biztos oda lesz írva ,hogy hányszor kell elmondani ,mi kell hozzá ,mi a hatásai stb . Legtöbbször angolul írják az ilyeneket . És itt van egy oldal linkje ahol angol varázsigék vannak ,van tündéres is . [link] .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!