Habituális vetélés esetén milyen kivizsgálásokat szoktak végezni? Ket het mulva megyek vissza a nogyogyaszhoz es szeretnek tobb infot megtudni ezzel kapcsolatba
Nekem is volt habitualis vetelesem. Meg fiatalabban. Arra gondoltam ha majd szeretnek tenyleg babat akkor ugy tunik kuzdenem kell hogy megtartsam..a ferjemmel nem volt meg tervben de osszejott a baba, meg mikor nem tudtam hogy terhes vagyok keszultem a menstruaciora a gorcsok miatt eros gyogyszerrel! Forro hasmelegitovel, de csak nem jott meg.. kijott a pozitiv teszt, borzasztoan csodalkoztam hogy ezek utan meg megnaradt a terhesseg plane az elozmenyek alapjan. 7 hetesen volt barnazas majd kovette 1 het mulva rendes verzes is de szerencsere nem lett semmi baj ismet, kaptam progeszteront es azota mar megszuletett🙂 konnyu terhesseg volt es ezt leszamitva nem volt semmi komplikacio. Masodiknal mar progeszteron sem kellett. Nem volt egy csepp barnazas sem.
Remelem a legjobbakat neked is es sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!