Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Spontán vetélés után mennyi...

Spontán vetélés után mennyi időt kell várni, hogy újra próbálkozásai kell?

Figyelt kérdés
Kb. 5 hetes lehettem, amikor spontán elvetèltem, szèpen kitisztultam, nem kellett műszeres befejezès. A doki 5-6 hónapot mondott, nem sok ez egy kicsit?
2018. jan. 5. 14:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekunk egy ciklust ajanlottak kihagyni.

De mar akkor lett egy kemiai terhessegem. Mert 22 napon volt ovum es 47 napra jott meg es pozi tesztem volt. Pedig csak 1x voltunk egyutt élesben.

Az "üres" ciklusra ajánlotta az orvosom h szedjek vasat, c vitamint és magnezium citricit.

Magnezium citricit azota is szedem. Mert az elso éles ciklusban sikerült.☺

Pedig előtte 10 hónapig nem.

30hkm

2018. jan. 5. 14:15
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi a vetélés után 1 héttel voltunk kontrollon, a doki közölte, akár már azonnal :)

Aznaptól kezdtük is, 3. hónapban meg is fogant a pindurkánk aki már 4 hónapos nagylány.

Az orvostól függ mit tart jónak, és a szervezetedtől, hogy viselte a hormoningadozást (hcg nőni kezd majd leesik és eltűnik). Uh-on látja továbbá a méhfalad állapotát is.

2018. jan. 5. 14:27
 3/3 anonim válasza:
Nekem 3 hònapot mondott a doki.Nekem is volt egy spontán vetélésem márciusban.Augusztusban ùjra pozitív lett a teszt.A 8 hetes ultrahangon még minden renden volt.A 11. héten már nem volt szívhang. Szerintem ne várj 5-6 hònapot,mert csak telik az idö fölöslegesen.
2018. jan. 8. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!