Hogyan kellene zajlania?
Nem tudni hogy mennyi ido, mig megindul a veteles. Valoszinuleg a progeszteronszint meg nem esett vissza.
Nekem sajnos tobb vetelesem volt, egy kivetelevel mindegyiknel megvartuk, hogy magatol menjen el a terhesseg. Igaz, hogy idosebb terhessegek voltak, de volt, amelyiknel csak egy hetet kellett varni (onnantol, hogy a szivmukodes megallt), volt, amelyiknel majd harom hetet. Kozben mar nekem is volt verzesem, de csak enyhe, inkabb pecseteles, majd egyszer csak megindult rendesen.
Szerintem azért konzultálj az orvosoddal.
Simán lehet, hogy később beindul a vérzés, de lehet akár missed ab. is, akkor pedig muszáj műteni.
Jobbulást és kitartás! :(
A HCG még sokáig jelen lehet a szervezetben, főleg, ha missed ab. (nem megy végbe a folyamat).
Remény mindig van, de ne éld bele magad. Ha megnyugtat menj el másik orvoshoz UH-ra (én csak ezután tudtam elfogadni, hogy tényleg vége)!
Szorítok azért!!!
Előző vagyok. :)
Az orvos esetleg azért is lehet még fontos, mert ha ott a baba, lehet hogy egy kis gyógyszeres támogatásra van szüksége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!