Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Vetélés után vissza maradt a...

Vetélés után vissza maradt a vérzés. Mit lehet tenni azért hogy meginduljon?

Figyelt kérdés

Vetélés után megműtöttek. Kaptam ergam cseppeket. A kontrollon a dr még látott bennem vér alvadekokat igy irt fel még egy doboz ergam cseppet. A vér hol ürül belőlem hol nem. Kb 3 napig igen aztán3 napig megint semmi. A dr javasolt egyfajta magzatelhajto teát h hátha annak hatására kitisztulok. De nem tudta megmondani mi ennek a teanak a neve én meg mindenfélét olvastam már neten.

Tudna nekem vki ebben tanácsot adni?

Vagy ha nem is teát de más módszert tudtok javasolni?

2017. szept. 19. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Szerinted jó ötlet egy anonim fórumból kipróbálni magzatelhajtó tippeket? És szerinted a válaszokat majd mire használnák azok, akik ilyesmit keresnek? Menj el inkább egy másik dokihoz.
2017. szept. 19. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Vissza kell menni kontroll UH-ra, ha az újabb adag Ergamtól sem tud kijönni, kell csinálni még egy küretet. Én így jártam félidőn túli vetélésnél, benn maradt egy burokdarab, pedig szülés után is csináltak egy küretet. A vérzés nem állt el, UH, látszott, hogy valami még van bent, kaptam méhösszehúzó szurit és még egy adag Ergamot, majd kontoll UH. Mivel ettől sem ürült ki, még egy küretet kellett csinálni.
2017. szept. 19. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem maradt semmi már csak vér alvadekot látott a dr.
2017. szept. 19. 14:38
 4/4 anonim ***** válasza:
A véralvadék ugyanúgy szövetmaradék, mint bármi más. (A vér is emberi szövet tképpen, nem "semmi"!) Ha nem tud távozni és ott indul bomlásnak, súlyos fertőzést, gyulladást okozhat. Mindenképpen kontroll UH!
2017. szept. 19. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!