Cstimii kérdése:
Spontán vetélésem lett volna?
Figyelt kérdés
Segítségeteket kèrem nem kritikákat!
Az elmúlt 1 hónapba a párommal szinte minden 2ik 3ik nap együtt voltunk, (nem baba tervezés miatt hanem ,mert kint dolgozik kulfoldon szóval nem igazán vagyunk együtt)! 2 hete eléggé furcsa tüneteim jöttek elő, öklondozes,hányinger,hányás,hasfájás,hátfájás). Tudom a tüneteket mivel már van egy 2 éves gyerekem akit császárral szültem. Most pénteken 26án megjött a havim egész vasárnapig tartót hétfőn semmi bajom nem volt már. Ma viszont megint elkezdtem vérezni. Ez mégis mi lehet?
2017. aug. 29. 23:08
1/1 anonim válasza:
Nem tudom mikor volt meg utoljára, de ha 2 hete voltak ezek a tüneteid és 2 hétre jött meg, akkor peteérésed volt. Vetéléskor darabos, sűrű, nagyon erőteljes, több napig elhúzódó vérzés szokott lenni. Ha nem vagy benne biztos akkor keresd fel az orvosodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!