Spontán volt vetélésem, de mivel kórházban voltam, a felesleget műszeresen eltávolították, alig volt vmi.2 mensest várok meg, utána próbálkozunk, ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
Minden rendben velem, az első is 28 napra jött meg.2015. júl. 21. 13:32
1/12 anonim válasza:
Nemhinném hogy itt van nőgyógyász. Nekem 8 mikor próbálkoztok.
2/12 anonim válasza:
A te döntésed, a te felelősséged! Mennyit mondott az orvos?
3/12 anonim válasza:
Szia! Nekem missed ab-om volt. 2 mensit mondott a doki, úgyhogy sztem jó lesz. Sok sikert! :)
4/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon mondott semmit, több mindent olvastam, ezért vagyok kíváncsi a vélemènyekre.
2015. júl. 21. 21:21
5/12 anonim válasza:
Nekem 3 mensit mondott az orvosom, még van vissza egy. A legtöbb helyen is 3-at olvastam. Nekem is pontosan megjött a műtét után, de nem merek kockáztatni, én megvárom amit az orvos mondott.
6/12 A kérdező kommentje:
És azt lehet tudni, hogy miért kell 3?
Nekem meg azt mondták ismerősök, hogy jobb mielőbb. Nekem mondjuk spontán távozott, ezért is gondoltam 2-re.
2015. júl. 22. 11:48
7/12 anonim válasza:
Ha volt műszeres befejezés akkor nem távozott spontán.
Azért kellene várni, mert seb van a méheden...
8/12 A kérdező kommentje:
De, spontán távozott minden, de mivel kórházban feküdtem, protokoll szerint nem engedhettek el másképp.
Azt mondta az orvosom, hogy nem volt már bent semmi. A vérzés is minimális volt utána.
2015. júl. 22. 12:01
9/12 anonim válasza:
Állítólag 3 mensiből derül ki, hogy helyre álltak-e a dolgok ott bent.
10/12 A kérdező kommentje:
Értem. Hát nekem az első és 2. is más volt, mint előtte szokott. Olyan pontos volt, mint előtte talán 1-2x összesen a 13 év alatt.
Akkor meglátjuk, a 3. milyen lesz.
2015. júl. 22. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!