Látszik egy régi vetélés?
Figyelt kérdés
19 évesen teherbe estem de elvetéltem most 26 éves vagyok és lehet megint terhes vagyok még nem voltam vizsgálaton
Az lenne a kérdésem hogy lenne e nyoma egy régi terhességemnek egy vizsgálaton?
2017. szept. 5. 20:14
11/15 anonim válasza:
Attól, hogy orvosnak szólsz, a párodnak még nem kell feltétlenül. Mármint a kettő nem függ össze.
Szerintem nem feltétlenül jó dolog az ilyen titkolódzás, de majdhogynem gyerekfejjel voltál anno, valahol érthető.
Az orvosnak én mindenképp elmondanám, nem fog leszidni miatta, továbbadni sem. De az esetleges kockázatok miatt fontos lehet.
12/15 A kérdező kommentje:
Nullás pozitívos a vérem ha ez számít valamit remélem nem lesz baj de holnapra van időpontom az orvosnál és szerintem viszem a páromat szóval szólok az orvosnak is és a páromnak is csak nagyon Félek remélem nem lesz baja a kicsinek jah és ma csináltam tesztet pozitív lettl remélem minden rendben van a picivel holnap közlöm h mi volt a dokinál
2017. szept. 6. 15:48
13/15 anonim válasza:
Mond nem voltal orvosnal nem is biztos terhes voltal
A helyedben ezt mondanam hiszen ez igaz
14/15 A kérdező kommentje:
Tudom h terhes voltam ,minden tünete megvolt és sok tesztet is csináltam
2017. szept. 7. 07:49
15/15 anonim válasza:
Ha nem voltal uh es nem allapitotta meg orvos a terhesseget akkor cystatol kezdve minden mas okozhat pozitiv tesztet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!