Lezajlott magától vagy kellett műszeres befejezés?
Hanyadik héten történt?
De az orvosnak el kell mondanod, akkor is, ha nem látszik. A te érdeked.
2017. szept. 5. 20:17
2/15 A kérdező kommentje:
Igen spontán és nem voltam orvosnál mert féltem h a Szüleim mit fognak szólni, kb 6-7 hétnél jártam,tudom mert számoltam,a párom pedig erről semmit nem tud és nem is akarok neki erről szólni mert nagyon szégyellem magam és nem akarom h féljen megint elvetélek
2017. szept. 5. 20:44
3/15 anonim válasza:
Szerintem valamit látnak ultrahangon. De nem fogják mondani,kegfeljebb megkérdezik, hogy első baba-e. Onnan pedig a te döntésed, hogy elmondod-e.
2017. szept. 5. 20:50
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,annyira Félek h egy csalódás leszek a páromnak
2017. szept. 5. 20:58
5/15 anonim válasza:
Nincs minek látszani, ha teljesen kiürültél. A méhnyálkahártya ciklusonként megújul, majd a menstruációval kiürül. Vetélésnél is teljesen leválik. Sajnos 4 vetélésem volt, nincs látható nyoma. De azért, ha legközelebb előfordul, mindenképo menj orvoshoz, mert komoly fertőzést okozhat, ha bent marad egy szövetdarab. És mindenképp mondd el a nőgyógyászodnak az előzményeket. Azt nem értem, mi szégyellnivaló van ezen, sajnos sok nő átesik rajta, nem te tehettél róla.
2017. szept. 5. 20:59
6/15 anonim válasza:
Szerintem ennyi év múlva egy spontán lezajlott vetélésből már semmi nem látszik. A nyálkahártya minden hónapban újraépül. Emiatt ne aggódj.
Viszont az orvosnak jó lenne tudnia róla. Lehet, hogy nincs jelentősége, lehet, hogy van. Ezt majd ő eldönti. Itt most a babád élete a tét.
A másik, hogy nem jó dolog, ha csontvázak vannak a szekrényben egy házasságban. Mindig a legváratlanabb pillanatokban esnek ki, tapasztalat.
2017. szept. 5. 21:02
7/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,igen szerintem is muszáj ezt közölnöm az orvossal csak Félek h a páromnak egy csalódás leszek emiatt és h mit fog szólni h nem mondtam eddig neki
2017. szept. 5. 21:52
8/15 anonim válasza:
Természetes vetélésnek nincsen nyoma. Üdv: egy már elvetélt, most terhes kismama
2017. szept. 6. 00:16
9/15 anonim válasza:
Korai, spontán vetélésből semmi nem látszódik. (Későbbi is max. a méhszájon látszódhat.) Orvosnak azért érdemes elmondani, mert tán alaposabban kivizsgál vagy veszélyeztetettnek nyilvánít, ami a mostani baba érdeke lehet. A vetélésért nincs miért elítélnie a párodnak, hiszen az nem abortusz, de a hazugságért, ha mondjuk azt hitte ő volt az első az életedben, már lehet csalódott.
2017. szept. 6. 09:17
10/15 anonim válasza:
Nem látszik, de az orvosnak (védőnőnek) mindenképpen kell tudnia, hogy nem első terhességről van szó, hiszen bizonyos vércsoport (rh neg.) esetén kiegészítő vizsgálat és majd plusz kezelés (anti D inj.) is szükséges lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!