Méhen kívüli terhesség - lehetséges?
Jó sokáig bent tartottak, engem délután 5-kor műtöttek, reggel 8-kor kirugdostak. Alig bírtam az úton átmenni a kocsiig.
Nekem itthon volt másik kettő, talán ez segített, de 3-dik gyerekről uténa hallani sem akartam. Dupla védekezés volt. Majd két év múlva, na jó nem védekezünk egyszer, majd látjuk mi a tervük az égieknek. Persze a vágy ott volt ezerrel. De féltem. És láss csodát, azonnal sikerült egy petevezetővel. Ez azért is érdekes, mert mindhárom terhesség (méhenkívüli is) majd 1 év próbálkozás után jött össze.
Úgyíhogy fokozott figyelemmel volt a dokim, hetente megnézett. Kiderült ikrek. Sajnos az egyik meghalt később. Na ez rettenet volt feldolgozni, hisz neki a szívét is hallottam. Úgyhogy én kettőt siratok. De van három gyönyöröm is! Sose feledem a kettő meg nem születettet!
Idő, munka, ezek segítenek azért valamelyest. Ráadásul nagyon az elején voltál, ezt muszáj lesz feldolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!