Spontán vetélés esetén meddig tart a felépülés?
Én anno egy hétre kaptam tp-s papírt, de fizikai munkát végeztem. Ha irodai lett volna, előbb mehettem volna.
Kisműtétnek számít a spontán vetélés művi úton történő befejezése.
Tarts ki! Mindjárt könnyebb lesz!
Nekem tegnap volt műtétem. Fizikai munkát végzek, a doki azt mondta, hogy 2-3 nap és mehetek dolgozni. Nem fáj semmim és nem is vérzek már, de kegyetlenül gyengének érzem magam.
Tény, hogy a pszichikai része sokkal nehezebb, de lehet, hogy pont a munka segít elterelni a gondolatokat. Addig is légy türelmes és kitartást. Tudom, hogy ez nem vigasztal, de hidd el a kolléganőd is szívesebb dolgozna, mint a kórházban feküdne (neki is megvan most a saját keresztje)
Amúgy én is teljesen kétségbe vagyok esve, hogy mennyit illik ilyenkor otthon maradni. 4 napja vagyok táppénzen, a kolléganőim majd' megszakadnak a munkában és jövő héten meg szabira mennék (még januárban kértem ezt a hetet és 8 hónapja nem voltam szabin), de látom rajtuk, hogy már fáradtak és elegük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!