Az abortusz megviseli az embert lelkileg?
Figyelt kérdés
2 honapos babam van. Nem szoptatok, hatodik hetre megjott. Most kene megint megjonnie 20-25.-e kozott. Mondtam is a ferjemnek, hogy remelhetoleg megjon. O is remeli, mert meg dokihoz nem tudtam eljutni tabiert, de masodik babat nem szeretnenk az anyagiak miatt. Egy abortusz megviseli az ember lanyanak a lelket?2017. júl. 20. 09:57
1/18 anonim válasza:
Erre nincs egyetemleges válasz, van, akinek lelkileg annyi, mint egy körömvágás, más beleroppan egy életre. E kettő között BÁRMI lehet. Te ismered magad, találd ki, hogy hol lennél a skála két végpontja között.
2/18 anonim válasza:
Ha a kezedben tartanál egy kést vagy pisztolyt és a két hónapost kellene megölni, megviselne lelkileg? Semmivel sem különb ő, csak azért, mert korábban fogant meg. Ha belegondolsz, józan ésszel, 11 hónapos gyerkőctől iszonyú sok mindent lehet örökölni, ergo csak a pelenka lenne plusz költség. Annyit bárki meg tud spórolni.
3/18 A kérdező kommentje:
Sok mindent lehet orokolni, az teny es valo, de mikor mar nagyobbak, iskolasak, akkor sokkal tobb minden kell!
2017. júl. 20. 13:41
4/18 anonim válasza:
Ha meg használtatok gumit akkor egyértelműen nem lehetsz terhes..feltéve ha megfelelően használtátok..
5/18 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem jön meg? Előfordul, hogy szülés után még nem rendszeres a menszesz?
Hülyékkel nem vitázom! Én tudom, hogy mit, hogyan csináltunk!
2017. júl. 20. 19:15
6/18 anonim válasza:
"Előfordul, hogy szülés után még nem rendszeres a menszesz?" - Kérdező, igen, előfordul, legalább fél év, mire visszaáll alapra a hormonháztatás. (még egy esemény utáninál is megesik, pedig az semmi egy terhesség hormonszint-ingadozásaihoz képest...)
Ha nem jön meg tesztelj vagy keresd fel a nőgyógyászod. Az érzelmi zsarolásokat meg engedd el a füled mellett, én nem utálok senkit annyira, hogy a "két gyerek 2 hónap korkülönbséggel"-t javasoljam neki.
7/18 anonim válasza:
ha érző ember vagy, akkor megvisel, hisz a baba a hasadban ugyannannyira a gyermeked, mint a már megszületett, és az abortusszal megölöd őt.
8/18 anonim válasza:
Kérdező, a kérdés valójában az, hogy mi viseli meg jobban az "ember lányát", meg persze a házasságot, most egy abortusz, vagy egy csecsemő melletti (jó eséllyel veszélyeztetett, hisz nem állt még vissza a méh állapota) terhesség kihordása, szülés, újabb gyermekágyas időszak.
9/18 anonim válasza:
Ez sokmindenkinek nem fog tetszeni: van egy gyereked, akinek most elég nagy szüksége lesz rád egy pár évig. Meg tételezzük fel, van egy kis sejtkupac benned, aki lehetne a gyereked kb 36 hét múlva. Két picineknis meg tudnád adni a megfelelő törődést? Nem a pelenkázásra gondolok, hanem arra a mentális állapotra, amikor türelemmel, a lehető legnagyobb odaadással tudnád nevelni a gyereked. Nekem az élők számítanak, így biztos nem tartanám meg. Te ismered magad jobban: hogyan álltál eddig a kérdéshez? Mennyire tudna kárpótolni a meglévő gyereked? Lenne egyáltalán időd ezen rágódni? A párod támogat -akár egyik akár másik döntésben? Az biztos, hogy ezt csak közösen megbeszélve érdemes eldönteni, mert akkor tudjátok egymást őszintén segíteni.
10/18 anonim válasza:
Az én exem anno ugyanilyen helyzetben (szülés + 6 hét) megtartotta... ami utána jött, nos azt az ellenségeimnek se kívánnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!