Akiknek volt már méhen kivüli terhességük írnátok? Mikor fog megjönni a menstruáciom? Lehet még babám, nektek sikerült?
Figyelt kérdés
Szombaton mütöttek méhen kivüli terhességgel,(laparoscopia) 6hetes voltam kivették a bal oldali petevezetőmet is sajnos mert roncsolodott. azt mondták 3-5nap mulva megjön de még semmi. mikor jött meg nektek mütét után? sikerült utána teherbe esnetek? mikor lehet ujra probálkozni?2017. júl. 6. 08:12
1/12 anonim válasza:
Én a saját anyukám méhen kívüli terhessége után születtem 50 évvel ezelőtt, minden extra beavatkozás nélkül. Neki is eltávolították az egyik petevezetékét, csak akkor az még hasi műtéttel járt.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat,reménykedek hogy nekem is lehet még babám,aki majd jó helyen fog megtapadni a méhben... van már egy 5 éves kislányom. tesóval 1évig próbálkoztunk mire sikerült de sajnos méhen kivüli lett :(
2017. júl. 6. 08:50
3/12 anonim válasza:
Nem 4-6 hetet mondták. 6.5hétre jött meg. 3 hónapot kellet várni, most vagyunk a második próbálkozós hónapban.
4/12 A kérdező kommentje:
azta :O akkor az nem mostanában lesz mire megjön :O mondjuk jelét sem érzem még... Sok sikert kivánok utolsó hogy mihamarabb sikerüljön a baba :)
2017. júl. 6. 17:56
5/12 anonim válasza:
Köszönöm! Nekünk is tesó lenne, erre a pozi tesztre másfél évet vártunk :( Tudom mit érzel
Nektek is kívánom hogy mielőbb sikerüljön!
6/12 A kérdező kommentje:
akkor majdnem ugyanugy jártunk :( mi 1 évet vártunk rá és úgy örültünk h sikerült :( de ti legalább már próbálkozhattok,jó nektek,mi még 8 hét kb. vagy 2 mensi. szoritok nagyon :)
2017. júl. 6. 20:09
7/12 anonim válasza:
Nekem május végén volt méhen kívülim, ugyanúgy a bal oldali petevezetőt távolították el. Hajnalban műtöttek, utána négy napra rá szintén hajnalban meg is jött. Azóta 41 napja tart a ciklusom, sajnos késik. :/ Első terhességem volt, így újabbról nem tudok nyilatkozni. A doki három hónapot javasolt, hogy várjunk, utána újra próbálkozhatunk. Egyelőre pihentetem a dolgot, annyira lesújtott ez az egész, hogy előbb lelkileg kell rendbe jönnöm, de talán ősszel-télen lehet próbálkozni fogunk.
Neked meg jobbulást kívánok, fizikailag és lelkileg is, borzasztó ezen keresztül menni! :(
8/12 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom :( sajnos erre nem lehet lelkileg felkészülni,és nagyon nagy fájdalom ez :( nekem 6 napja volt a mütét de még nem jött meg. tegnap még 590 volt a hcgm gondolom amig ki nem ürül nem fog megjönni. próbálkozni mi is ősszel fogunk majd. addig talán helyre jövök mind testileg mind lelkileg. Sok erőt mindenkinek akivel ez történt :(
2017. júl. 7. 08:40
9/12 A kérdező kommentje:
nekem megjött ma. műtét után 6 nappal. azt hiszem ebben az egyben legalább szerencsésnek mondhatom magam,hogy nem kellet még a mensire is 4-6hetet várni. igy már csak 1 mensi ezenkivül és próbálkozhatunk :)
2017. júl. 7. 17:59
10/12 anonim válasza:
Szia 3as vagyok, úgy néz ki sikerült. Pozi tesztem most izgulok hogy jó helyen legyen! És később is rendben legyen minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!