5. napja késik a menstruációm! Szombaton kellett volna megjönni-e de még mindig semmi! Hétfőn csináltam egy tesztet de negatív lett! Mindig pontos 28 napos a ciklusom soha nem késett még! Szerintetek lehet még ebből baba?
Én nemrég voltam hasonló helyzetben, viszont sajnos nem baba miatt volt, valószínű a hormonjaim "bolondultak" meg.
25 naposak a ciklusaim, nem volt tüszőrepedésem, ezáltal lett 43 napos ciklusom, ez volt novemberben. Megjött, nagyon gyengén, csak másfél napig, majd két napig barnáztam. Se görcs, semmi nem volt. A cicijeim nagyon fájtak mensi alatt is, utána is, és a jobb cicimet egy picit megnyomtam, és jött belőle sárgás átlátszó "előtej"?
Megijedtem, hogy valami komoly hormongondom van, mert hiába teszteltem, sajnos negatívak lettek. Ebbe a hónapban szerencsére volt ovum, viszont a 8. ciklusnapomon, így most 22. napra jött meg.
Az én példám nem a legjobb, viszont szorítok, hogy neked baba legyen.
Görbét vezetsz?
Szia! nem akarlak elkeseríteni de én is így voltam az elmúlt két hónapban ugyan ezekkel a tünetekkel mint ami nálad van! Sajnos nekem 9 illetve 4 nap késéssel megjött és nem volt baba! :(
Drukkolok neked hogy remélem nem ez lesz mint nekem! Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!