Akinek volt nagyon korai vetélése, leírná hogy zajlott?
Osszel volt, 6 hetesen. Delutan es este 1-1 csepp vilagosbarna cucc a wc papiron. Felhivtam a dokit, azt mondta masnap menjek be, ramnez.
Ejszaka pisileskor veres volt a wc papir, azonnal ugyeletre mentunk (ejjel 2 volt). Megneztek, ott volt a petezsak (meg nem volt embrio, ez mar gyanus volt), hazakuldtek, valtottunk ki utrogestant.
Reggel felkeltem, wc papir erosen veres, mintha dupla erovel megjott volna. Dokit hivom, azt mondta fekudjek, delutan menjek hozza megnez. Egesz delutanig vereztem, utrot bevettem, mire bementunk mar tudtam, eselytelen minden. A verzes darabossa valt, kozvetlenul vizsgalat elott mar egy feheres csomot is lattam a papiron. Tudtam, a petezsak lesz az. A vizsgalatkor a doki azt mondta, teljesen kiurultem.
Ot napig vereztem, erosen, de gorcsok nem igazan voltak. 1 het mulva kontroll, kitisztultam teljesen, a dokimtol zold utat kaptunk :)) a 3. ciklusban ismet pozitivat teszteltem, Karacsony masnapjan. Mar 20 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!