Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Volt vkinek olyan korai...

Volt vkinek olyan korai vetélése, hogy nagyon erős görcsei voltak, de a vérzés nem volt erős, csak élénk piros? Nekem naon furi a mensim, iszonyú fájdalom, de kevés vér. Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Eleve neezen akart elindulni 1 nap görcsizés (normál), de cask estére lett belőle vmi kevés barnás-pirosas vérzés, másnap normál mensi, rövid gyengébb görcsölés, ma kevés, élénkpiros, teljesen vízfestékszerű vér, aztán du baromi erősen begörcsöltem, gyógyszertől elviselhető lett, de a hasam nagy és érzem így is, viszont azóta se lett belőle erősebb vérzés, csak mostmár 1szer jött egy kevés szövet is (alvadtan). Lehet, h ez egy naon korai vetélés? Kell dokihoz menni? (Felhívtam a dokim és azt kérdezte lehetek-e terhes, de végül csak pihenést tanácsolt és egy hét múlva berendelt UHra, de nem mondta mi lehet ez.) ha vki volt már így, légyszi írjon, mert mindenhol csak olyat találok, h erős görcs+ erős vérzés, de ezt a fura kombinációt, ami nekem van, sehol. vagy lehet cisztáktól? PCO-val kezelnek..

2015. febr. 4. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de nem lehet esetleg méhen kívüli? Tesztet csináltál?
2015. febr. 4. 22:57
 2/4 A kérdező kommentje:
kedves válaszoló, tesztet nem csináltam, mert nincsenek terhes tüneteim és megjött időben, nekem inkább az a gyanus, h mintha nem tudna kiürülni rendesen, aminek ki kell jönnie. Hogy elhet, h ilyen erős görcsölés után csak híg piros vér jön, az is tök kevés? Nekem ez nagyon furcsa. Olyan erős volt a görcs, h totál megijedtem, mert nekem enyire még sose fájt, viszont ahelyett, hogy ezután erős vérzés jött volna, totál híg piros vér volt csak keés és törlésnél még az is épp csak pirosas, de inkább átlátszó volt. Attól tartok nehogy vetélés legyen, ami nem tud rendesen kiürülni. Azt szeretném tudni, h nem kell-e ilyenkor mielőbb orvoshoz menni.
2015. febr. 5. 10:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Orvoshoz kene menni minel elobb es nem a neten keresni a valaszokat.

Nekem is volt hasonlo, eloszor csak feszitett feszitett,alig jott ver (elenk piros)

Aztan masnap arra ebredtem hogy elontott..

Azonnal mentunk az ugyeletre,nalam 5 centis ciszta volt.

Menj dokihoz,akkor megnyugszol legalabb

2015. febr. 6. 17:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Kedves ucsó, erre a ciszta dologra én is gyanakodam, mert PCO-val kezelnek, szóval cisztákról tudok. Nálam azóta sem erősödött be a vérzés, sőt időközben egyre gyengült, dehát sztem ez egy ilyen furcsa ciklus volt, semmi jele azóta, h vmi baj lenne. csak más volt mint eddig. csak annyira más, h először kicsit megijedtm, de úgy látszik a szervezetünk tényleg tud meglepetéseket okozni. a nődokim is mondta, h menjek be ha elmúlt a vérzés egy UH-ra, de mostmár úgy érzem felesleges

Köszi a válaszokat!

2015. febr. 8. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!