Akinek már volt kémiai terhessége vagy korai vetélése! Utána mennyi ideig voltak terhességi tüneteitek?
Amiután megjött a vérzés, meddig voltak meg a terhességi tünetek? Meddig volt émelygés, hőemelkedés, mell fájás/duzzadás, amire úgymond minden visszaállt úgymond?
Mennyi ideig van progeszteron, hcg a szervezetben?
Semeddig. A kimaradt mensin kívül nem volt tünetem, pozi teszt, majd pár napra rá megjött.
Mikor megint teherbe estem, akkor sem volt tünetem a 6. hétig.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Azt hadd kérdezzem meg, a második, 5 hetes terhességnél milyen erős teszteket produkáltál? Esetleg erősödtek-e a tünetek?
Feltételezem, hogy azom volt. Nekem múlt pénteken jött meg a vérzés, 13 nappal ovu után, előtte nap barnáztam, és jó pár napig igen lassan erősödő, haloványka pozi teszteim voltak az ezeket megelőző napokon.
Viszont a hőm nem zuhant le azóta sem, sőt feljebb ment, ég a testem, émelygek, kemény belül a mellem és nyomás van a méhemben. Orvos még nem látott, a héten megyek, addig meg próbálom összerakni, normális-e, hogy nem ürül ki belőlem a progeszteron meg az a minimális hcg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!