Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Veteleskor egy feher holyag...

Veteleskor egy feher holyag tavozik? Oszenyomtam es viz jott ki belole? Az volt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 15:10
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
56%
19- es vagyok. Kissé kusza ez a dolog, sajnálom, hogy ilyen orvoshoz kerültél. A páciensnek joga van tudni, milyen kezelést kap, az orvosnak pedig kötelessége elmagyarázni, milyen kezelést javasol és felhívni a figyelmet a mellékhatásokra. Olyan nincs, hogy a kezedbe nyomnak valamit, hogy idd meg. Próbáld magad túltenni rajta, lehet, valóban egy nem fejlődő koraterhességről volt szó! Legközelebb pedig addig ne menj ki a rendelőből, amíg az orvos mindent pontosan el nem magyarázott!
2017. febr. 12. 19:07
 22/31 A kérdező kommentje:
rendben .... majd akkor legkozelebb !!! de csak az en orvosomhoz fogok jarni , csak most pont nem volt ithon sajnos ,mert lehet nem tortent volna ez
2017. febr. 12. 19:17
 23/31 anonim ***** válasza:

Nem kicsit kusza ez, hanem nagyon...

A vérzés nem feltétlenül jelenti azt, hogy vetélsz. Rengetegen véreznek terhesség alatt. Ha a petezsák elkezd felszívódni, vagy leválik magától, az a vetélés! De önmagában a vérzés nem indokolja, hogy beindítsák a magzatelhalást.

Magzatelhajtót Magyarországon tudtommal nem alkalmaznak. Vagy vetélsz és teljesen kitisztulsz, vagy műtenek. Ráadásulezzel meg kellett volna várni a 8-9 hetes terhességi kort, hogy biztos legyen, hogy nincs szívhang. Nekem is mélyen tapadt meg a méhszájhoz közel, mégse mondták egy szóval se, hogy tutira elveszítem. Renden is vagyunk, 18 hetes vagyok. Minimális vérzés nálam is volt 5 hetesen. Hormonpótlást (progeszteron) kaptam rá. 1 hét alatt elmúlt.

2017. febr. 12. 19:24
 24/31 A kérdező kommentje:
https://www.youtube.com/watch?v=332072zC_zM ijen volt csak kisebb ami kijott !!!!! megkaptam a neten !! gratulalok utolso!! sok oromot neked
2017. febr. 12. 19:32
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Erdélyben történnek érdekességek. A városban ahol lakom van egy híres nődoki...akiről nemrég derült ki h kivizsgálás előtt megkérdezte a nőket hogy házasok e. Ha nem, uh-nál azt mondta nekik hogy semmit nem lát a méhben csak a vastag nyálkahártyát és már adta is az ergometrint nekik. Én 9hetesen mentem hozzá (utána derült ki az előbb említett dolog) s kérdezte házas vagyok e. Mondtam hogy nem. Kértem mutassa meg az uht...látszott szépen a magzat. Erre azt mondta hogy majd akkor akarjak gyereket amikor házasságban fogok élni és nem kell csak úgy ész nélkül szülni (komoly kapcsolatban voltam és vagyok most is. Egyszerűen csak nem akarok férjhez menni). Persze azonnal mentem másik orvoshoz. Baba 1 héttel később elment sajnos. Azóta nyugdíjban a híres "doki".
2017. febr. 13. 04:35
 26/31 A kérdező kommentje:
nagyon sajnalom , az nem semmmi !!!! nalad nem lehet tudni miert ? persz nagyobb terhesseged volt ... es ilyensmit tapasztaltal vagy mar muteni kellett?
2017. febr. 13. 05:07
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Műteni kellett. Nagyobb volt a terhesség de még mindig nagyon pici ahhoz hogy ki tudják deríteni mi és hogy.

Első kontrollról kaptál valami papírt? Szerintem felelősségre kéne vonni azt az orvost aki ilyet csinált. Ha bizonyíték is van akkor pedig perelni. Mit képzel? Istent játszik mert ő nem lát semmit? Embertelen.

Kitartást s ha van kedved, írj.

2017. febr. 13. 06:28
 28/31 A kérdező kommentje:
most mar mindegy sajnos !! de ha ez jott ki ami volt akkor biztos a gyogyszer hatasa volt az !!! letezik kedd ota csak a tegnap jott ki?
2017. febr. 13. 18:31
 29/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok ! Reg nem irtam de most irok hatha valaki meg olvassa aki irt nekem... Akkor elveszitettem es ra 3 honapra terhes maradtam ujra !!! Ugyancsak a surgossegire kerultem mert vereztem , es pont azon a nap egy rezidens dr beakart fektetni ,azt mondta nem el es muteni kell , en nem hagytam magam es alairtam hogy nem fekszem be .a dokim megint nem volt itthon , igy elmentem oda a masik korhazba ahol dolgozik ,es elmondtam ott aki viszgalt hogy mi tortent ,mit mondtak itt a surgossegin es beis fektettek , addig nem csinaltak semmit ,amig a dokim nem jott haza 2-3 nap volt elmenve..csak akkor csinaltak volna ha tortent volna valami..es ultrahangoztak kozbe mas orvosok,mondtak hogy ok meg varnanak egy hetet mert latszik valami... S kozbe vettek vert hcgt neztek es ott is kiderult hogy el a magzat... Enyhen mind vereztem sokaig ... Aztan utanna 24 hetesen elment a magzatviz szivargott . es 26 hetre megszuletett a kislanyom 550 grammal ! Aki ma mar egy eves es 2 honapos lesz ! :) korrigaltan 11 honapos lenne ! Nagyon ugyes ,szeret enni .. . na ugy hogy nekem ilyen szerencsem volt a terhessegemmel , az elso elment es utanna meg ot is elakartak venni s kozbe elt :)
2018. dec. 8. 22:20
 30/31 anonim ***** válasza:
Gratulálok a babádhoz! Sok boldogságot! 😊
2019. jan. 9. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!