Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Veteleskor egy feher holyag...

Veteleskor egy feher holyag tavozik? Oszenyomtam es viz jott ki belole? Az volt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 12. 15:10
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
nincs gorcsom egyaltalan ,!!! verzes az igen minimalisan !! es a gyogyszertol sem volt amit megittam
2017. febr. 12. 17:56
 12/31 anonim ***** válasza:
Mi vaaaan????? Ez komoly???? 4,5 hetesen csomó mindenkinek nem látják! Nekem is nehezen találták meg 4 hetesen! Ezt én nem tudom elhinni, hogy ilyen van... Mit itattak meg veled? És mielőtt bármit is bevettél, nem mentél el másik orvoshoz is, hogy biztosra menj?
2017. febr. 12. 17:58
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Én nehezen hiszem el, hogy valakinek 4 hetesen "egy fiola magzatelhajtó szert" nyom az orvos a kevébe...
2017. febr. 12. 18:00
 14/31 A kérdező kommentje:
igen sajnos az orvosom nincs itthon , es a surgossegire mentem ! ott a nyakcsatornaban volt egy hete , es hetfon par napra azt mondtak hogy kinebb jott es kifog jonni !!! hetfon kedden 2 fiolat ittam meg , azt mondtak par nap mulva menjek visza , nezzek meg kitisztult e vagy megkell muteni , erre ma mentem es mas vizsgalt meg es latta a petezsakot a mehbe !!!! de most delutan ez jott ki , es kozben mondta hogy szombaton menjek visza megegyszer , de az orvosom jon haza es elmegyek hozza !!! ez nagyon bant engem hogy miert nem tudtak varnni ezzel ? :(((((( elso baba lett volna es nagyon akarom mar
2017. febr. 12. 18:03
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint a méhszájnál tapadt meg, ezért mondták esélytelennek. Ez a sztori nekem így is sántít több ponton, mivel olyan nincs, hogy megtapad egy ponton és ahogy írtad, elindul lentebb, vagy fentebb. Ahol megtapad, ott is marad! Nem tud vándorolni! A másik, ami sántít, hogy tudtommal nincs olyan magzatelhajtó szer, amit alkalmaznak ilyenkor. Berendelnek műtétre és befejezik műtéttel a terhességet. Közben esetleg beindulhat a vetélés, de tálcán nem kínálnak fel fiolában semmit. Mit itattak meg veled? Fogalmad sincs, hogy mit veszel be? Vettél be egyáltalán ténylegesen valamit?
2017. febr. 12. 18:37
 16/31 A kérdező kommentje:
ergometrin maleat ittam meg 2ot
2017. febr. 12. 18:39
 17/31 anonim ***** válasza:
El kellett volna menned másik dokihoz, mi az hogy egy ilyen korai terhességet valami szerrel megszakítanak???? ez számomra nagyon érthetetlen dolog.
2017. febr. 12. 18:47
 18/31 A kérdező kommentje:
hat szamomra is , hogy tudd !! csak amiatt nem latott semmit a mehbe es vereztem , gondoltam tenyleg ugy van !! de most ma miert latszott a petezsak ? mert a fiolatol nem kellet volna latszodjon semmi ,epp hogy kitisztulast kellett volna lasson , ezt nem tudom ,esetleg nem hatott nekem ?? es fejlodott tovabb?? mert mondta akkor hogy kicsit jobban fogok gorcsolni es verezni de nem jelentkezetek nekem akkor ezek foleg a gorcs nem
2017. febr. 12. 18:53
 19/31 anonim ***** válasza:
Rákerestem a szerre, azt írják, Oroszországban és Ukrajnában gyártják. Kárpátaljai vagy? Nem tudom elképzelni, hogy Magyarországon (vagy akár Szlovákiában; én szlovákiai vagyok, az itteni protokollt ismerem) 4 és fél hetesen megszakítsanak egy terhességet, mert nem látszott egyértelműen a petezsák. Hiszen ilyenkor még csak 1-2 mm. Ha meg azt látták, hogy rossz helyen tapadt meg vagy nem fejlődik, kulturáltan, kórházban szokták végezni a tisztítást.
2017. febr. 12. 18:55
 20/31 A kérdező kommentje:
igen , erdelyben lakom !! !! hamarosan kiderul minden , de mondjuk ha nem jott volna ez ki akkor meg lett volna kis eselyem , de igy mar nem tudom mit higyjek !! most megkerestem azt az orvost a facebookon amielyik adta nekem , es rairtam miert adta es hogy volt lehetseges ez hogy latszott a petezsak ? kivancsi vagyok majd mit ir vissza!!!!
2017. febr. 12. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!