Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Családalapítást tervezzük, de...

Családalapítást tervezzük, de abortuszom volt?

Figyelt kérdés

A párommal tervezzük a családalapítást.

Viszont 16 éves koromban sajnos volt egy abortuszom, még mindig nem teljesen tettem magam túl rajta lelkileg. Rettegek, hogy el kell mondanom a páromnak, de úgy érzem, úgy tisztességes, ha bevallom neki, mielőtt még állapotos leszek a babánkkal.

Életem legfájóbb pontja ez, úgy érzem egyszerűen képtelen vagyok elmondani, szégyellem is, és félek is hogy mit fog mondani, hogy csalódni fog bennem. Terhesség alatt mindenképpen kiderül, hogy volt-e már abortusza az embernek? Vagy szerintetek baj, ha "elhallgatom"?

27 éves vagyok.

2017. jan. 25. 18:18
1 2
 11/13 Snorri ***** válasza:
91%
Senki sem szent, mindenki hibázik. Úgy alakult az életed, hogy meg kellett hozni ezt a döntést. A mai napig viseled a következményeit. Könnyíts a lelkeden. Nekem fájna, ha a párom nem merné elmondani. Alapuljon őszinteségen a kapcsolatotok.
2017. jan. 25. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
53%
10es, akkor gondolom te se várod el hogy a párod őszinte legyen hozzád igaz?
2017. jan. 26. 14:59
 13/13 anonim válasza:
Ne azt mondd el neki,hogy abortuszod volt,hanem,hogy volt már egy gyereked,aki meghalt és úgy halt meg,ahogy.Természetesen nem ismerem első-és ezek szerint eddigi egyetlen gyereked halálának körülményeit,de így ismeretlenül is a fenti tanácsot tudom csak adni.
2017. aug. 7. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!