Családalapítást tervezzük, de abortuszom volt?
A párommal tervezzük a családalapítást.
Viszont 16 éves koromban sajnos volt egy abortuszom, még mindig nem teljesen tettem magam túl rajta lelkileg. Rettegek, hogy el kell mondanom a páromnak, de úgy érzem, úgy tisztességes, ha bevallom neki, mielőtt még állapotos leszek a babánkkal.
Életem legfájóbb pontja ez, úgy érzem egyszerűen képtelen vagyok elmondani, szégyellem is, és félek is hogy mit fog mondani, hogy csalódni fog bennem. Terhesség alatt mindenképpen kiderül, hogy volt-e már abortusza az embernek? Vagy szerintetek baj, ha "elhallgatom"?
27 éves vagyok.
Persze hogy ki fog derülni, már amikor a kiskönyved töltik ki, akkor is megkérdezik.
És mond el neki, hogy el tudja dönteni veled akar-e maradni ezek után is.
Ne halogassd a dolgot. Mond el a párodnak. Egész életedben nem titkolózhatsz előtte.
Tőlem a doki kérdezte hogy voltam e már terhes.
Az orvosnak is mindenképp tudnia kell róla. Ez a baba 3s a ti érdeketek is!!!
Nem hallgathatod el mert kerdezik majd a korhazban es a vedono is. Rosszabb lesz akkor elmondani...
Velem legalabbis kitoltettek kockazatfelmeres miatt es ott volt ilyen hogy volt-e korabbi terhesseg es veteles/abortuszra is kitertek mindket helyen.
Mondd el, regen volt, talan meg tudja nyugtatni a lelkedet.
szerintem is mond el ez már régen volt.fiatal voltál.
2.válaszoló azért ez a kijelentés erős volt hogy mondja el és majd eldönti a párja hogy vele akar e maradni... ez miatt nem fogja elhagyni,több mint 10éve volt. nyugodtan mond el neki
Figyi nincs olyan h el kell mondanod neki ...!!!
Elsore en kideritenem hogy is all ehhez
Ha kiderult akkor dontenek elmondom vagy sem
Spec nekem a parom nem tudja
Nem azert mert szegyelem hanem mert semmi koze a mi eletunknek egy multbeli dologhoz
Neki is tuti vannak olyan "titkai" amit nem mond el ugyan ezen okbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!