Egy hete volt abortuszom . Mikor jön meg az első menstruáció? De ha nem jön meg akkor valószínű a teherbeesés? Abortusz utáni vérzés az csak tisztulásnak számít, vagy peteérés?
Az első menstruáció várható ideje az abortuszt követő egy ciklusnyi időszak (egyéntől függően 26-32 nap is lehet). Ha nem jön meg, akkor is lehet teherbe esni!!
Az abortuszt követő vérzés (1-2 hét még normális) tisztulás.
2-es, nem olvastad el, hogy spontán vetélés volt?
Hány hetesen vetéltél el? Ha nem kellett orvosi befejezés, nem lehetett túl nagy. Mert az esetben nem terheli meg a szervezeted egy újabb teherbeesés, de azért 3-4 hónaposnál már igen. Ott kb 3 hónapot érdemes várni.
#6, nem tök mindegy? Élettani szempontból semmi jelentősége, és a Kérdező élettani kérdést tett fel, nem erkölcsit...
Kérdező, az abortusz utáni vérzés a méhnyálkahártya terhesség utáni leválása, nem sima menstruáció.
#8, én nem vontam senkit felelősségre... de látom, akinek az előbb reagáltál, ő is "66%-os" - úgyhogy érthető a feltételezésed.
Én arra reagáltam, hogy nem kellene minden abortusz-témába erkölcsi kardlengetést vinni... aka "Már ne haragudj de milyen ember az..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!