Kevés mensi utalhat terhességre? Kinek mi a tapasztalata? Vagy ez más baj?
Figyelt kérdés
A ciklusom 23. napján azt hittem hogy megjön mivel kicsit véres volt a bugyim. Aztán egésznap szinte semmi. Másnap reggel ugyanez. Harmadik negyedik nap kicsit több és ötödik nap is egy kicsi. Ma kellett volna megjönnie de nem jött szinte semmi csak halvány barna szerű vmi. De viszont a cicijeim éjjel elkezdetek kicsit fájni meg néha enyhén görcsöl a hasam. Ez a terhesség jele vagy az eseményutáni tabletta kihat 3 hónappal a bevétele után?2013. dec. 17. 19:51
1/1 FKKTorp válasza:
Szerintem csinálj egy tesztet, hogy nincs terhes vagy-e. Az fog biztosabbat mondani.
Esemény utáni szerintem ennyi idővel már nem zavarhat be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!