Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Vetélés, missed ab » Sajnos elhalt a kis magzatunk,...

Sajnos elhalt a kis magzatunk,11 hetes vizsgálaton derült ki, hogy nem fejlődött tovább, kb 2 hete már, és szívhang sem észlelhető. Hogy lehet ezt "túl élni"? És a pozitívra gondolni?

Figyelt kérdés
Hatalmas fájdalom, első Babánk lett volna. 24 éves vagyok,nehezen jött így is, mivel nyáron derült ki, hogy nincs tüszőrepedésem,gyógyszeres segítség kellett hozzá. Minden rendben volt labori vizsgálatok szerint. Nincs káros szenvedélyem.Minden adott volt. Nagyon vágytunk már Ő rá.Ráadásul tünetmentes vagyok, nem görcsölök, nem vérzek, tulajdonképpen semmi, ami erre vezetett volna. 1 hét múlva lesz a műtéti beavatkozás, mondván talán természetes úton elmegy addig. Hogy lehet ezen túltenni magunkat? Félelem van bennem, afelől ha újra megismétlődne. A férjem lelkileg maximálisan mellettem van. Beszélni nem tudok róla, mert annyira fáj. Kétségek között vagyok. A terveink szertefoszlottak. Újra visszaszokni a régi kerékvágásba. Kudarcként élem át. Kérem írjon, aki hasonló utat jár/járt be! Köszönöm.

2017. jan. 10. 13:28
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Sorstárs! Mélységesen együtt érzek veled! Sajnálom,hogy át kell élned ezt,és nagyon sok kitartást kívánok neked! Lassan fél éve vesztettem el a kislányomat,23 hetes terhesen. Nálam kiderült az ok, fertőzés,pedig vigyáztam...talán a bacit is sikerült kiírtani,és az immunrendszeremet is tornázom,mert nagyon gyenge is volt.A poklot jártuk meg,kicsit el is vonultam a világ elől,kevés emberrel tartom a kapcsolatot,de ez így jó nekem. Szuper,ha a férjed melletted áll,én csakis a férjemmel tudtam eleinte erről beszélni,ma már mással is. Minket ez a helyzet még jobban összekovácsolt,még erősebb a kötelék. Nem adjuk fel,hamarosan újra belevágunk. Én próbálom megérteni,hogy miért hozta ezt a sors, a jó Isten mire akar megtanítani. Talán így könnyebb túlélni. A barátnőm egy éve volt így,mint te, nemrég szülte meg a babáját!
2017. jan. 12. 08:06
 22/22 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságokat, és a biztatást! Kedvesek vagytok!!

Ami Veled történt, az szintén szörnyűséges, Őt már érezted, Istenem és mégis ez történik. Felfoghatatlan!

Én is most úgy vagyok mint Te, elbújnék legszívesebben. De tudom ez sem vezet sehová.Én is próbálok másképp gondolkodni, mivel semmi nem történik véletlenül..de akkor is mélységesen fáj!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked! Kívánom, hogy minél előbb újra kismama lehess, és sok egészséget!

2017. jan. 12. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!