Tegnap voltam 6 hetes, holnap megyek először dokihoz! Észlelhető lesz már a szívhang? Elevitet mindegy, melyik napszakban szedem, vagy igyekezzek reggel?
Én 5 hetes 6 naposan voltam először, hasi UH volt, láttuk a dolgokat, bár én igazából egy nagy fekete pacát láttam csak :) Szívhang még nem volt akkor, úgy tudom, inkább a 7. héttől van.
Az Elevitet én egy hétig szedtem reggelente kajálás után, de aztán abbahagytam, mert nekem nem jött be, rosszul voltam tőle.
Szia!
Szerintem tök mindegy mikor szeded. Én akkor ettem mikor épp eszembe jutott. Folsavat is egyél ha tanácsolhatom, mert csökkenti a fejlődési rendellenességeket! Még ne éld bele magad a szívhangba, mert lehet, hogy még nincs. és ne csalódj, és ne is ess kétségbe. Van akinek csak a 7-8héttől van. Mert ugye nem tudni mikor lesz a baba pont annyi hetes mint amennyinek gondoljuk :)
Sok sikert! Boldog babavárást! :)
Vicces nekem pont annyi van előre, mint neked hátra! ;)
34 hetes kismama
5 hetes kortól, már dobog a pici szíve, tehát elvileg, ha bekapcsolják, akkor hallhatod, de nem biztos. A 7. héten viszont már tuti.
Én reggeli közben veszem be az Elevitet, hogy napközben "ellássa" Babócát, mert a folyamatos hányingerem miatt sokmindent nem bírok megenni. De nyugodtan szedheted este is, ha tudsz rendesen aludni. Annyi van csak megkötve, hogy étkezés közben kell bevenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!