Nektek már volt vetélésetek? Ha igen hogyan zajlott?
Az elsőnél 5-6 hetes voltam. Reggel arra ébredtem, hogy nem fáj a mellem és a hasam sem görcsölget. Csináltam egy tesztet, ami halványabb volt mint pár nappal előtte amikor full pozitív volt. Estére elkezdtem barnázni. Kb három nap múlva indult be rendesen. Olyan iszonyatos görcs közepette, hogy magam is meglepődtem, mert jól tűröm a fájdalmat. Olyan érzés volt, hogy most szakad ki belőlem egy darab. Utána hol jobban, hol kevésbé véreztem. Két-három hétig tartó huzavona volt, hogy kell-e műtét. Az emelkedő hcg és a harmadik uh mutatta, hogy maradt benn egy kis szövet darab. Műtét lett a vége...
A következőnél a nemvárt napján pozi lett a teszt, de szintén barnáztam, kaptam progit, de két nap múlva mégis véreztem. Ekkor már negatív volt a teszt is. Itt nem kellett műtűt, kitisztult magától.
Azóta semmi sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!