Egy éven belül két missed ab-om volt. Olyan történetekre lennék kíváncsi akik szintén így jártak és tovább mertek-e próbálkozni?
10-esnek: nekem a masodik terhessegnel nem volt hajlando Utrogestant irni a doki, mert hogy "csak habitualis vetelesnel írunk", meg "ha menni akar, menni fog". Azota is bánt, hogy nem erőszakoskodtam, mert en pont azt nem ertettem, hogy ha kozel vagyok a 40-hez, es fel éven belul volt mar egy missed ab-m, akkor minek kísérletezni...
6-os
Nem mindig segít a progeszteron pótlás. Én is kaptam a második terhességnél, de ennek ellenére látszott, hogy még sincs valami rendben. Egy idő után le is állították a progeszteront, hogy bízzuk a természetre.
Még így is 3 hétig szépen fejlődött az embrió, szívhang, növekedés jó volt. Petezsák méretére mondták mindig, hogy nem jó. Aztán sajnos vége lett mindennek, leállt a fejlődés, összeesett a picike, szikhólyag rendellenesen nagy (majdnem megközelítette az 1 cm átmérőt).
Egyik barátnőm egészségügyes de nem szakmája a nőgyógyászat, mégis nagy szakértő a témában azt mondja, hogy szerinte tipikus TSH-s vetélések. De nem tudni ugye biztosra. Remélem a kivizsgálás majd választ ad és orvosolható lesz a probléma.
Nekem novemberben és utána februárban is volt vetélésem, aztán májusban fogant meg a babánk. Azt hittem ez a terhesség is vetéléssel végződik, de megmaradt. Viszont nagyon ki voltam vérezve, a vérképem katasztrofális volt, a terhesség végére se tudták rendbe hozni. Nehéz terhesség volt, de a végeredmény egy egészséges rosszcsont kislány.
Szerintem 2 missed ab után várj, míg megerősödsz. Sok sikert!
ez nem az én történetem,DE az enyém is hasonló két babát vesztettem, a másodiknál kaptam a hormonpótlást, de mégis el ment. hát egy vérvétel volt a megoldás. nálam is ez derült ki. mist szúrom magam terhesség alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!