Mikor lehet újra próbálkozni a babával és szeretkezni missed an után?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete volt műtéti befejezés. Akkor a dokim azt mondta 2 hétig vigyázzak a fertőzés veszélye miatt( fürdés, tampon, házasélet). Menstruáció után kell majd kontrollra mennem, de addig is hátha valaki tapasztaltabb ebben a témában.2016. febr. 21. 20:33
1/6 anonim válasza:
Mindenki mást fog mondani.
Nekem 2014 nyarán volt művi befejezésem a váci kórházban, nekem azt mondta ott a doktornő, hogy 3 hét múlva lehet házaséletet élni, várhatóan 4-6 hét múlva megjön a mensim (6hétre jött meg) és 3 ciklust javasol várni következő babával (egy év lett belőle mert nem akartam előbb). A dokik közt nincs ebben egyetértés, van ahol 6 hét után javasolják a szexet, húgomnak nem volt művi befejezés és így is 3 hónapot javasoltak..
2/6 anonim válasza:
A dokid akkor az egyik kerdest megvalaszolta:2 hetet kellett csak varni a szexszel. A masik eltero lehet, az enyem missed ab eseten 3 honap szunetet javasol (kivizsgalas miatt es egyebkent is).
4/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvos, hogy ket hetig nem lehet szexelni, de ha a verzes tovabb tart, mint ket het, akkor annak a veget meg kell varni.
Szinten javasoltak, hogy az elso menstruacioig vedekezzunk, a kovetkezo ciklusban mar akar probalkozhattunk volna.
5/6 hétangyal válasza:
Szia! Valóban sokaknak más a tapasztalata, és az orvosok sem mondanak ugyanazt. Nekem 2014.12.26-án volt a műtétem, rá 28 nappal meg is jött. A dokim azt mondta várjunk meg még egy ciklust, és lehet próbálkozni. Így két hónapot vártunk, utána sikeresen próbálkoztunk, novemberben született a kislányom.
6/6 anonim válasza:
nekünk is 2 hét szünetet mondott, 2 ciklust kéne várnunk, egyelőre még nem jött meg missed a után, de lehet mi nem fogunk várni 2 ciklust a próbálkozásig...én csak akkor fogom tultenni magam ezen ha megint összejön. én már sokat olvastam ezután, sokan irják h rögtön az első ciklust követően probálkoztak és összejött mert úgy könnyebben megtapad, szerintem ha E vitamint szedsz az mindenképp jó lesz. tudom h vannak akik nem ajánlják, meg h lelkiekben össze kell szednie magát az embernek de én ugy érzem h akkor leszek csak megint teljes érzelmileg ha összejön megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!